«Жигуль» з 400 кіньми під капотом «рватиме» всіх під Луцьком

09 Жовтня 2015
Гучне завивання та гарчання потужних монстрів автостради буде чутно вже завтра, 10 жовтня, поблизу Луцька. На аеродромі в селі Крупа відбуватиметься Кубок Західної України з дрег-рейсінгу. Початок о 12:00 годині.

Серед потенційних учасників заїзду – більше десяти автомобілів, власники яких попередньо скидали фото своїй багатоколісних друзів організаторам заходу. Так, усі присутні ймовірно зможуть побачити в дії як тюнінговані вітчизняні автомобілі: «ВАЗи» 2108, 2107, 2103, так і закордонних «звірів» марок Nissan, Audi, Seat, Honda, Porsche, BMW.

До слова, братиме участь у змаганнях ВАЗ 2107 з Дніпропетровська, більш знаний як «жигуль», який здатен розганятися до 100 кілометрів за чотири з половиною секунди. Максимальна швидкість цього «модифікованого агрегата» – 242 кілометри, а також він має більше 400 кінських сил під капотом.

Окрім заїзду drag racing учасники визначатимуть, чий «кінь» найгучніший на змаганнях Monster Sound Fest.


Ведучим заходу буде MC Fest, глядачів розважатиме луцький танцювальний колектив Diva Dance Family. Для дітей віком до 12-ти років вхід безкоштовний. Іншим – 50 гривень. Організатори створять зону дитячих розваг, де дітлахи зможуть проїхатися на електромобілях, надувних батутах і взяти участь у різних веселих конкурсах. Харчування на змаганнях також передбачене.

Частину зібраних коштів організатори обіцяють передати членам родин учасників АТО.

Реєстрація учасників відбуватиметься на території аеродрому з 9:00 по 11:00. З Київського майдану в Луцьку до місця змагань курсуватимуть автобуси, які безкоштовно доставлять кожного охочого до аеродрому.

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter