Жива легенда спорту: історія успіху одного із найвідоміших бійців світу

19 Вересня 2018

Конор Макгрегор - ірландський боєць змішаних єдиноборств, жива легенда UFC і один з найбільш обговорюваних спортсменів сучасності.

Його обожнюють і ненавидять одночасно, а його витівки в октагоні і за його межами викликають бурхливі обговорення в соціальних мережах. Детальніше про MMA читайте на сайті Sportarena.com.

Конор Макгрегор народився в 1988 році, а професійну кар'єру розпочав у 2008 році. Він брав участь у напівлегкій (до 66 кг), легкій (до 70,3 кг) і напівсередній вазі (до 77 кг).

Яскраві виступи Макгрегора в британських турнірах пізніше привели його до контракту з UFC, де ірландець відразу завоював кілька перемог поспіль, підібравшись до титульного бою.

Перший титул в UFC Макгрегор завоював в 2015 році, коли нокаутом переміг Чеда Мендеса. Перемога дозволила Конору стати тимчасовим чемпіоном в напівлегкій вазі.

У тому ж році Макгрегор став повноцінним чемпіоном у цій ваговій категорії, перемігши Жозе Алду. Останній домінував в напівлегкій вазі протягом п'яти років, однак перед ірландцем не встояв - нокаут на 31-й секунді бою.

Перша поразка Макгрегора в UFC сталося в 2016 році проти Нейта Діаса у напівсередній вазі. Під час бою ініціатива переходила від одного бійця до іншого. Конор в кінцівці попався на задушливий прийом суперника і змушений був здатися.

Пізніше Макгрегор оголосив про завершення кар'єри, але незабаром передумав і провів реванш з Діасом, де переміг рішенням суддів.

Наступним суперником Макгрегора став Едді Альварес, з яким Конор впорався без особливих проблем і вперше і історії UFC став одночасно дворазовим чемпіоном в двох категоріях.

Також Макгрегор спробував себе і в професійному боксі, де програв Флойду Мейвезеру, однак заробив величезний гонорар.


1
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter