Як волинські журналісти змагалися на спартакіаді

14 Червня 2017
Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з філією ПАТ «НСТУ «Волинська регіональна дирекція» та її первинною профспілковою організацією і адміністрацією КРЦ «Адреналін СІТІ» провели V відкриту спартакіаду філії ПАТ «НСТУ «Волинська регіональна дирекція», присвяченої Дню журналіста.





Основна мета проведення спартакіади – залучення працівників засобів масової інформації до занять фізичною культурою та спортом, пропаганди активного і здорового способу життя та створення корпоративної системи відпочинку завдяки руховій активності.

Змагання проходили за програмою із 7 видів спорту, а також спортивних естафет «Веселі старти». У протистояннях зійшлися: команда Рівне «РТБ» – філія ПАТ «НСТУ «Рівненська регіональна дирекція» та «Тележивчики», «Спорт ФМ», НСТУ «Будьмо» – філія ПАТ «НСТУ «Волинська регіональна дирекція».







На урочистому відкритті спартакіади з привітальним словом виступила директор філії ПАТ «НСТУ» «Волинська регіональна дирекція» Ольга Куліш, заслужений журналіст України Святослав Пирожко, голова профкому філії ПАТ «НСТУ «Волинська регіональна дирекція» Костянтин Лоцман та директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад. Вони побажали учасникам гарних вражень та перемог.

Організатори зауважують, що такі змагання неабияк потрібні для людей, чиї професії передбачають тривале перебування біля комп’ютера та сидячий спосіб життя.







За підсумками змагань загальнокомандні місця розподілилися так: І місце посіла команда НСТУ «Будьмо», ІІ місце – команда «Спорт ФМ», третіми стали гості змагань – команда Рівне «РТБ», відповідно, «Тележивчики» – четверті.

Після завершення свята переможці та призери спартакіади в індивідуальних видах спорту були нагороджені медалями, дипломами, а у командному заліку – кубками і грамотами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та призами від первинної профспілкової організації філії ПАТ «НСТУ» «Волинська регіональна дирекція».







0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter