Як у Луцьку відбувались Міжнародні легкоатлетичні змагання

25 Квітня 2016
Справжнє свято спорту відбулося у Луцьку.

У неділю, 24 квітня, на стадіоні «Авангард» пройшла Міжнародна легкоатлетична матчева зустріч Україна-Білорусь-Туреччина.

Це перші за три останніх роки, у зв’язку з подіями на сході, міжнародні легкоатлетичні змагання, які приймала Україна.



До української команди увійшли 20 хлопців та 20 дівчат, серед них і представниця Волинської області Аня Дорофеєва із Нововолинська. Переможців визначили у 22-ох видах легкоатлетичних дисциплін - біг, стрибки, метання списа, молота, диска.

На змаганнях був присутній і президент Національного олімпійського комітету України, віце-президент IAAF Сергій Бубка, а також президент Федерації легкої атлетики України, перший заступник міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ КРАЩИХ СПОРТСМЕНІВ ВІТАЛИ СЕРГІЙ БУБКА ТА КНЯЗЬ ЛЮБАРТ

У підсумку впевнену перемогу у змаганнях здобула збірна України із сумою 190 очок. Українські спотсмени з першого виду програми, бігу на 110 метрів з бар’єрами серед юнаків, захопили лідерство (Олексій Овчаренко переміг (14,48 с), а Микита Коваль фінішував другим (14,66 с)) і не поступалися ним до завершення змагань. Загалом, українські атлети перемогли у 12-ти дисциплінах.

Друге місце залишилося за білорусами (149 очок), а третє – за турецькими спортсменами (86 очок).



Також під час проведення спортивного заходу на вболівальників чекав сюрприз - розіграш призів та цінних подарунків. Кожен із відвідувачів при вході на стадіон отримував флаєр з індивідуальним номером. Переможців лотереї оголошувала ведуча дійства Наталка Войтович.



Переможці отримали сучасний смартфон, планшет, велосипед. Серед інших призів, які виграли лучани, - м’ячі, тенісні ракетки, великий кошик ковбасних виробів.





Міжнародна матчева зустріч проводилася Федерацією легкої атлетики України та Волинської області Міністерством молоді і спорту України спільно із Фондом Ігоря Палиці "Тільки разом". Партнерами легкоатлетичними змагань був й Центр дозвілля та розвитку «Адреналін Сіті» та компанія «ВолВест Груп».














































0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter