ЯК у Луцькому замку билися брутальні «Воїни Любарта». ФОТОРЕПОРТАЖ

26 Червня 2017
Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ

На День молоді лучани та гості міста відвідали грандіозну спортивну подію – Міжнародний професійний турнір зі змішаних єдиноборств «Воїни Любарта».

Кульмінацією заходу, який проходив у Замку Любарта, стали професійні поєдинки між титулованими спортсменами – членами луцьких клубів «Прайд», «Воїн», «Пітбуль», «Легіон» та бійцями з Азербайджану, Туреччини, Сербії та Білорусі.





Організаторами турніру виступили Ліга змішаних єдиноборств PROFC-Ukraine, Волинський регіональний клуб бойових мистецтв «Pride».

Нагадаємо, напередодні відбулося офіційне зважування учасників турніру – суперників наших лучан.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ПОКАЗАЛИ, ЯК У ЛУЦЬКУ ПРОХОДИЛО ЗВАЖУВАННЯ «ВОЇНІВ ЛЮБАРТА»

Окрім видовищних боїв, на гостей дійства чекала насичена програма: театр вогню, середньовічні лицарі, шоу мильних бульбашок, майстер-класи, показ мод та багато іншого.

Ведучим турніру був луцький шоумен Андрій Зубенко, який зазначив, що подібні заходи проводяться не задля показу «мордобою», а для популяризації спорту та здорового способу життя.





Спробували свої сили в турнірі більше двох десятків спорстменів. У підсумку луцькі воїни продемонстрували високий рівень підготовки і святкували перемогу з великим відривом.

За результатами поєдинків у вагових категоріях від 57 до понад 93 кілограмів перемогу здобули Павло Бондаренко (клуб «Воїн», Луцьк), Артем Зінкевич (клуб «Пітбуль», Луцьк), Олексій Бондаренко (клуб «Воїн», Луцьк), Артур Столярук (клуб «Легіон», Луцьк), Олег Якушев (клуб «Цитадель», Львів), Олексій Альберда (клуб «Прайд», Луцьк), Сергій Снитюк (клуб «Пітбуль», Луцьк), Олег Лисенко (клуб «Козак», Вінниця), Дмитро Мартинюк (клуб «Воїн», Луцьк), Юрій Проценко (клуб «MFP», Миколаїв), Артур Щегельський (клуб «Прайд», Луцьк) та Джавід Ібрагімлі (Азербайджан).





































0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter