Як маленькі лучани бігли стометрівку

12 Вересня 2016
Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ

Наймолодші лучани теж мали змогу стати учасниками спортивного змагання «Лучеськ півмарафон 2016». Для дітей організували три забіги - на 100, 500 та 1000 метрів.

Дітей на майдані біля головного корпусу СНУ зібралося чимало. Хтось просто прийшов подивитися на спортсменів, хтось вболівав за старших друзів чи родичів, а дехто навіть дивував публіку, що зібралась, цікавими виступами. Особливо тішила дітей ділянка з душем, адже спекотно було не лише бігунам. Саме там малеча радісно стрибала під струменями води і ховалася від палючого сонця.

Особливо активні дітлахи реєструвалися на дитячі забіги. Так дітки до шести років бігли переважно стометрівку. А ось старші могли спробувати свої сили, пробігши навіть кілометр.

Переможців серед найменших не визначали, адже для них вже сама участь у спортивному дійстві була радістю. Кожному учаснику дали реєстраційний номер, тож виглядали юні спортсмени зовсім по-дорослому. Усі маленькі бігуни отримали медальки за участь.


























***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter