«Вулицями Луцька»: 55 щорічна естафета. Фото

06 Травня 2015
5 травня на Меморіалі слави пройшла щорічна естафета «Вулицями Луцька», яка була приурочена до 70-річчя з Дня перемоги в II Світовій війні.

Організували забіг Луцька міська рада та редакція газети «Волинь-нова».
[caption]
Щорічна естафета «Вулицями Луцька»[/caption]

Участь могли брати усі бажаючі, але у добровільно-примусовому порядку естафету бігли учні усіх навчальних закладів Луцька та кілька представників із області.

Детальніше про умови забігу розповів ведучий дійства заступник голови комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Андрій Мороз.
[caption]
Вступне слово надали голові Луцької міської ради Миколі Романюку, головному редакторові газети «Волинь-нова» Олександру Згоранцю та заслуженому тренеру України, головному судді змагань Володимирові Яловикові.[/caption]

«У нас 12 учасників у команді. Бігтимуть спортсмени ціле коло по місту протяжністю у 3650 метрів, розділене на 12 етапів із різною довжиною. У команді біжать 8 хлопчиків та 4 дівчинки»,- зазначив Мороз.
[caption]
Щорічна естафета «Вулицями Луцька»[/caption]

Перед забігом учасники змагань покладанням квітів вшанували всіх загиблих у ІІ Світовій війні та загиблих в АТО.

Вступне слово надали голові Луцької міської ради Миколі Романюку, головному редакторові газети «Волинь-нова» Олександру Згоранцю та заслуженому тренеру України, головному судді змагань Володимирові Яловикові.
[caption]
Заслужений тренер України Володимир Яловик[/caption]

На естафеті також був присутній голова Комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець.

Першими фінішувала команда Східноєвропейського національного університету із результатом у 10 хвилин 45 секунд, що на 3 секунди гірше, ніж минулого року. За що отримали перехідний кубок та грошову нагороду від редакції «Волинь нова». Ще кубки за призові місця в різних категоріях отримали 22 школа, Луцький ліцей з посиленою спортивною підготовкою, Луцький педагогічний коледж та команда «Освіта», яка складалась не із школярів, а із дорослих учасників.

[caption]
Щорічна естафета «Вулицями Луцька»[/caption]
Також було нагороджено наймолодшого учасника змагань, ним стала школярка Ольга Гупало та найстаршого учасника майстра спорту України Олександра Оришка, який вже багато років бере участь в естафеті.
[caption]
Журналіст Юрій Яцюк[/caption]
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter