Воротар «Зеніту» поностальгував за лучанином

15 Січня 2016
Голкіпер пітерського «Зеніту» Юрій Лодигін у своєму щоденнику розповів про екс-одноклубника, лучанина Анатолія Тимощука. Далі цитуємо авторський текст.

«Всім привіт!
Щойно розмовляли з Тимощуком, навіть ще зараз сиджу і листуюся. Надіслав картину, такий свій портрет, складений з фотографій, на якій є і моя, невелика. Йому вболівальники подарували. Запитав, як, чому на твоїй картині я? А він каже: «Ти ж мій друг». Дуже приємно.

Звичайно, в якихось моментах його дуже не вистачає. Раніше залишалися після тренувань, якось грали, дуріли, а тепер тільки трохи з хлопцями, воротарями, поб'ємо у поперечину, хто більше влучить, та й все.

Тимощук - він усіх підтримував, але при цьому на тренуваннях, в процесі, був досить серйозним. А як все закінчувалося - в будь-який момент міг пожартувати. Мене це багато в чому до нього і прив'язало. Він був розслаблений, насолоджувався, ми постійно якось один з одного кепкували і підказували. Ну, звичайно, я йому підказати міг не так багато - це все-таки зовсім інший рівень, досвід. Тепер і виникають моменти, коли хочеться залишитися, щось вчверити ще, але якось немає з ким. А коли сам - це вже не розвага.

Хоча, зараз такі дні, коли ми тільки втягуємося у процес, і навіть без додаткової роботи все болить, все звикає. Але знову ж таки - з Тімо ніколи нічого не боліло! Гаразд, цього вже не повернути, проїхали. Ми ж просто продовжимо спілкуватися. Я за його кар'єрою стежу, він за моєю. А, він же прислав класне привітання на Новий рік! Я йому записав відео - привітав зі святами його, його родину. Подумав, що от, хай зрадіє. Він - «так, спасибі», а потім надсилає у відповідь відео, де стоїть у костюмі Діда Мороза! Загалом, підтримуємо стосунки, а життя йде, летить, і добре, що є приємні спогади».
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter