Волиняни завоювали нагороди на чемпіонаті з бразильського джиу-джитсу

31 Травня 2017
27 травня в Києві відбувся Відкритий чемпіонат України з бразильського джиу-джитсу, версія "но-гі". В Україні це найпрестижніший турнір з цього виду спорту.

Понад 300 спортсменів з усіх куточків України та близько 40 різних клубів змагались за перемогу та чемпіонство. Луцькі джитсери з клубу "GARDA" – єдиного на Волині, що захищає честь області по греплінгу і БДД, гідно представили Волинь, здобувши у підсумку 8 нагород у різних вагових категоріях.

Зокрема, призові місця здобули:

3 місце – Михайло Савчук - ветерани, сині пояси -85 кг
2 місце – Володимир Бубнюк - підлітки,білі пояси +63 кг
2 місце - Гарік Михальчук - юніори, білі пояси -82.5 кг
2 місце - Олександр Устимович - дорослі, білі пояси -73.5 кг
2 місце - Богдан Бальбуза - дорослі, білі пояси -79.5 кг
2 місце - Едуард Васільєв - дорослі, білі пояси -85.5 кг
2 місце - Вікторія Казакова - жінки, білі пояси +65.5 кг
1 місце - Михайло Іщук - дорослі, білі пояси -67.5 кг



Як зауважив керівник і тренер клубу Михайло Савчук, "GARDA" динамічно розвивається і зараз входить до низки клубів, які на кожних змаганнях претендують на командні призові місця. Наприклад, на недавньому відкритому чемпіонаті "Lviv open 2017 no-gi" команда серед понад двадцяти різних клубів виборола перше командне місце. Цьому передувала серйозна підготовка і місяці кропіткої роботи.

Окрім того, збільшилась кількість вихованців клубу різних вікових категорій - від дуже маленьких (4-6 років) до дорослих. Це пов'язано як з ростом цікавості до бразильського джиу-джитсу зокрема, так і з успіхами клубу на змагальній арені. Успіх, вважає Михайло Савчук, неминуче приходить до того, хто наполегливо працює для цього.

І традиційно оголошує подяку тим, хто допомагає спортсменам тренуватись та досягати нових висот: Олексію Шмігелю, Юрію Онопріюку, Вадиму Борецькому (ТОВ «Авто Вест Груп»), Віктору Гембі (мережа магазинів «Євродім») та Андрію Матвійчуку (ТзОВ «Західна лінія»),

Довідково:
Бразильське джиу-джитсу (поширене скорочення — БДД) — бойове мистецтво, спорт, та система самозахисту, що сфокусована на боротьбі, особливо, в партері. Це бойове мистецтво походить від японського бойового мистецтва Кодокан дзюдо.

Бразильське джиу-джитсу навчає, що менша, слабша людина може успішно захищатися та перемагати більшого та міцнішого супротивника, застосовуючи фізичні принципи та правильну бойову техніку — больові та задушливі прийоми.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter