Волиняни - у фіналі Чемпіонату України з пляжного гандболу

21 Червня 2015
Сьогодні, 21 червня завершується Чемпіонат України з пляжного гандболу, який проходить у Черкасах. На цьому всеукраїнському форумі було представлено 7 чоловічих та 8 жіночих команд.

І якщо серед дівчат представників нашого краю немає, то хлопці ось уже який рік дивують Україну своїми гарними результатами. Нагадаємо, минулого року підопічні Ростислава Ланевича стали чемпіонами та володарями Кубка України, повідомляє ВолиньSport.

Проте цього року суперники стали більш маститішими та конкурентноспроможними. Якщо команда «Волинь» є такою собі збірною області, то у фіналі лучанам буде протистояти збірна України на базі команди «Портовик» (Южне). Понад те, про рівень волинян говорить той факт, що за «портовиків» виступають два волинянина – Юрій Шамрило та Влад Паровінчак.

Все тому, що збірна паралельно проводить збір перед Чемпіонатом Європи з пляжного гандболу, що пройде 30 червня – 5 липня іспанському місті Льорет-де-Мар . Тож в наших земляків є шанс закріпитися в національній команді й виступити на Євроарені. Додамо, шо Паровінчак є володарем 6-го місця минулорічного ЧЄ серед юнаків.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter