Волинські ультраси лідирують у конкурсі «Кращий перфоманс 14/15»

20 Липня 2015
Волинські ультраси лідирують у конкурсі «Кращий перфоманс 14/15». Голосування проводить офіційна спільнота «Ультрас України» у соціальній мережі «Вконтакте».

«Нами було зібрано перфоманси 24 кращих команд цього сезону, серед яких буде обраний «Кращий перфоманс 14/15», дійсно кращий, а не за принципом: «за кого вболіваю і кого більше, той і виграє». Щоб уникнути подібних коментарів і докорів, ми хочемо відразу ознайомити своїх читачів з умовами конкурсу, щоб надалі все пройшло прозоро і без будь-яких звинувачень на нашу адресу. Ми розуміємо, що всім догодити неможливо, але вважаємо, що саме обраний формат конкурсу дозволить провести його найбільш неупереджено», – пишуть організатори.

Подібне голосування спільнота проводить вже четвертий рік поспіль. А сам конкурс має чотири етапи. Клуб «Волинь» пройшов до третього етапу та лідирує за результати голосування. До четвертого етапу конкурсу потраплять п'ять робіт. Окрім наших земляків до п’ятірки найкращих входить Біла Церква, Львів, Полтава та Київ.

Для того, щоб в фінальному етапі звести до мінімуму фактор упередженості, голосувати будуть не учасники спільноти, а адміністратори футбольних сайтів і груп у соцмережах.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter