«Волинь» вдома поклала «Дніпро» «на лопатки»

23 Жовтня 2016
Дощова і холодна погода супроводила футбольний матч «Волині» та «Дніпра». Але ті, хто прийшов на холодний Авангард, не пошкодував – гра тримала у напрузі до фінального свистка,

Матч відбувся у суботу, 22 жовтня, йдеться на офіційному сайті ФК Волинь.

Перший тайм

Команди не форсували гру, хочу активніше виглядали господарі. Виглядало так, що гру збурить забитий гол і його пощастило забити Волині. Герасимюк на досвід заробив пенальті, проявивши активність у чужих володіннях. З «точки» точним був Редван Мемешев – 1:0.



Другий тайм

Не схоже було, що Дніпро дуже завівся після перерви. Так, був тиск, були флангові атаки, але без стовідсоткових моментів. А на 56 хвилині для Дніпра вдруге грянув грім. Марчук сильно вибив, першим на мячі був Ляшенко, він скинув на хід вперед Дудіку і Артем не схибив - 2:0!

Дуже активно грала Волинь і після другого забитого голу. Тільки трохи атлетизму та потужності не вистачило Задерецькому та Ляшенку, аби вдарити у контратаках (їх побільшало) сильніше та акцентованіше. Заключні двадцять хвилин взагалі проходили в обопільних атаках, у яких все вирішували характер та жага боротьби. Приємність від хрестоносців – команда не закрилася навіть після другого забитого голу. Тому третій гол став винагороодою за старанність. Часто Волинь на останніх хвилинах пропускала, а в цій грі – забила. Петров все зробив для Шаповала, якому залишалося переграти Луніна – 3:0.



Підсумки

Волинь не перемагала дніпрян із весни 2014 року, хоча в останні роки дуже вдало грала із суперником в останні роки. Перемога ж в 12 турі виглядає цілком переконливою саме по грі. Волинь була більше зосередженішою і мобільнішою за суперника, забивши по голу в кожному таймі. Прикметно, що перший гол створили старожили команди, а другий і третій – молодь, яка встигає оперитися і заявити про себе.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter