«Волинь» представляла Україну на дитячій Лізі чемпіонів

28 Травня 2016
У Мілані окрім основного Кубку Ліги Чемпіонів розігрували і дитячий. За таке визнання змагалися наймолодші футболісти із 31 країни світу. Україну другий рік поспіль представляла луцька «Волинь», розповідає footballua.tv.

«Вони настільки заведені, наш синьо-жовтий прапор спонукає їх до боротьби. Я думаю, будемо грати і на патріотизмі, не тільки на майстерності», – розповів прес-секретар клубу Юрій Конкевич.

[caption]
На дитячій Лізі чемпіонів змагалися команди із 31 країни[/caption]

Супроводжував юних волинян й Олександр Тимощук – батько легендарного футболіста Анатолія Тимощука. Кажуть, у команді він також відповідає і за патріотичну складову, адже національний прапор для нього – звичний парадний атрибут.

[caption]
Україну представляла "Волинь"[/caption]

«Хочеться, щоб представники з інших країн побачили, що ми – з України і є патріотами своєї держави. Якщо одна команда представляє країну – це велика честь і велика відповідальність», – зазначив Олександр Тимощук.

[caption]
Юні футболісти отримали нагоду зустрітися із кумирами[/caption]

На груповій стадії волиняни показали хороший результат в іграх із австралійською, німецькою та французькою командами і вийшли в плей-оф, але там не встояли перед російським «Зенітом». У підсумку в фінал потрапили команди з Угорщини та Словенії

[caption]
"Волинь" вийшла в плей-оф, та програма російському "Зеніту"[/caption]

До слова, у команди допускалися й дівчата. Обмеження – лише одне: гравцям повинно бути менше 14 років.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter