«VolWest Group» організовує масштабну 14-ту корпоративну Спартакіаду

25 Липня 2017
У кожної великої компанії є не лише свої цінності та місія, а й корпоративні традиції, що гуртують навколо спільної справи людей різних посад і спеціальностей.

29 липня, напередодні свята торгівлі, усі бізнеси групи компаній «VolWest Group» зберуться на масштабні спортивні змагання, що вже традиційно проводяться у культурно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті», пише Район.Луцьк.

Цьогорічна Спартакіада – чотирнадцята за рахунком. Першу спартакіаду організували у 2004 році. З того часу дещо змінився склад команд і види спорту, у яких змагаються учасники.




Змагатися і випробовувати свої сили учасники змагань будуть у футболі, парковому волейболі, бадмінтоні, настільному тенісі, великому тенісі, дартсі, стрільбі, армреслінгу, гирьовому спорті, картингу, жимі пресу, більярді, шашках, риболовлі, боулінгу, легкоатлетичній естафеті, а також у перетягуванні канату та веселій естафеті.

Корпоративна Спартакіада VolWest Group – не лише спортивне змагання, це важливий командоутворюючий захід, що гуртує колективи бізнесів великої інвестиційної групи, вчить перемагати, підтримувати і вболівати за своїх. А ще це чудова нагода випробувати свої фізичні сили і можливості, підтягнути свою спортивну форму та залучити працівників до здорового способу життя.



Щороку у заході беруть участь понад 1000 працівників разом зі своїми сім’ями. Тож це також сімейне свято. Для дітей, яких збирається понад 300, на цілий день розпланована цікава розважальна програма з аніматорами, конкурсами та розвагами.

Такий масштабний корпоративний захід є чудовою нагодою для працівників поспілкуватися у неформальній атмосфері за смачним обідом.
Цьогоріч у спартакіаді візьме участь шість команд.

«Деякі команди об’єднують кілька підприємств. Цього року до команди «VolWest» приєднається новачок ­- «SPAR Україна», а також ІТ-компанія «SoftWest Group», бізнес академія РМВА.



Команда «Сімейний продукт» матиме у своєму складі холдинг «CID Media Group» та компанії «DemudivProdukt» і «Кава Груп», мережі піцерій «Тарантелла».

Команда «Техно Модуль» включатиме компанії «Техно Модуль Ультра», «Техно Модуль Будівельний», виробничо-рекламну студію «Арт-Хаус» та СТО «Прибалтсервіс».

Ще три окремі команди складатимуть працівники мережі «Наш Край», «Адреналін Сіті» та Комп’ютерної академії ШАГ.



Деякі компанії виступатимуть у спільній команді вже традиційно, декому ж доведеться формувати переможну стратегію. До слова, минулого року перше місце на спартакіаді виборола команда «Нашого Краю», другими були спортсмени з «Адреналін Сіті», третє місце зайняла команда «VolWest».

Повболівати за улюблену команду та зарядитись корпоративним духом запрошують всіх охочих.







0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter