Великодній футбол або Довгоочікувана перемога «Волині»

19 Квітня 2017
Текст: Анна Морарь

На Великдень у Луцьку не обійшлось без футболу. 16 квітня на стадіоні «Авангард» «Волинь» приймала кропивницьку «Зірку».



Святкова атмосфера та рішуча налаштованість допомогли підопічним Віталія Кварцяного здобути таку довгоочікувану перемогу. Матч завершився з рахунком 1: 0.




За цю дійсно бажану перемогу волинянам доводилось боротись увесь час і, звичайно, не без порушень. Протягом матчу арбітр показав жовту картку аж 9 разів, 5 з яких до футболістів «Волині». Було навіть вилучення з поля: Дмитро Білоног отримав порушення, яке стало другим і перетворилось для нього на червону картку. Тож «Зірці» довелось грати з 67 хвилини у меншості, що було складним завданням для команди Романа Монарьова.




Єдиний гол у матчі забив на 32 хвилині поєдинку Сергій Петров, про якого ми вже неодноразового згадували раніше. При сучасний ситуації у клубі саме він зайняв пост найкращого бомбардира команди. Гольову передачу на Сергія, що опинився один на один з Пастом і уміло обіграв його, віддав Юрій Романюк, який відмінно обійшов двох захисників команди гостей.



На прес-конференції після переможного матчу луцької команди головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний сказав, що футболісти могли зіграти ще краще. Також, тренерський штаб відверто поговорив з гравцями команди, тому що часто кінцівки ігор проходять напружено для волинян. Але все ж таки футболісти дуже раді перемозі.




Завдяки своїй самовіддачі й наполегливій праці аж четверо хрестоносців опинились у символічній збірній 25-го туру УПЛ за версією UA-Футбол. Це Сергій Петров, Юрій Романюк, Міха Горопевшек та Юрій Тетеренко. Усі вони тою чи іншою мірою відзначились у матчі проти «Зірки» та допомогли команді здобути домашню перемогу.

У підсумку цього матчу «Волинь» обігнала «Дніпро» і зайняла 11 місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи в своєму запасі 13 очок, а ось кропивницька команда тепер посідає 9 місце з 26 очками.


0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter