Велосипеди, бігові доріжки і селфі – як займаються спортом відомі волиняни

11 Вересня 2016
Кажуть, якщо ти пробіг десять кілометрі у спортзалі або витримуєш планку протягом п’яти хвилин, але не зазняв це на камеру, то твої старання геть не враховуються. Бо сучасні любителі спорту знають, що спорт – не спорт без гарного селфі.

З нагоди Дня фізичної культури і спорту, який святкують цими вихідними, «Таблоїд Волині» вирішив підглянути, як відомі волиняни тренуються та підтримують свою гарну фізичну форму.

Бізнесмен та політик Роман Бондарук зі спортом дружить давно. Вже років вісім він тричі на тиждень регуулярно відвідує тренажерку, де активно «намотує» кілометраж.



До речі, сваритися з Романом Бондаруком не радимо. Окрім прокачування пресу, він може ще й добряче махати кулаками. Тайському боксу Роман навчався у Тайланді, а там свою справу знають.



А коли бігова доріжка та боксерська груша набридають, бізнесмен сідає на велосипед…



Громадська діячка Оксана Гузь хоч і є з тих, кого природа красою не обділила, проте не забуває стежити за собою. Тому спортзал для неї – місце і відпочинку, і праці.



«Я завжди з собою беру відеокамеру!», – девіз телеведучої Галини Падалко. Її співи у авто вже мають широке коло шанувальників. Тепер лишилося почекати, коли на біговій доріжці пролунає «Зрааанку, зранку вставай!..». А поки – просто селфі красуні…



Колишній очільник Луцька Богдан Шиба в спорті задніх не пасе. Для себе він обрав велосипед.




Волонтерка та журналістка Ната Толмачова полюбляє екстрім. Тож не дивно, що цю тендітну леді можна запримітити і на альпіністській стінці…



… і підвішеною за руки-ноги.



Телеведучий Михайло Кузьмич знає, що камера кілька кілограмів та накине. Тож двійко-трійко кілометрів пробігати мусить.



Заступник Луцького мера Андрій Киця вирішив підтримати лучан і разом потренуватися недільними ранками.




А щоб не було нудно тренуватися, перший заступник Миколи Романюка Тарас Яковлєв захопив із собою колегу – Юрія Моклицю...



До речі, Юрій – бігун зі стажем. За його плечима уже є кілька марафонів.



А прикрасила їхню чоловічу компанію секретарка Луцької міськради Юлія Вусенко.



Без селфі в спортзалі не обійшовся і журналіст Антон Бугайчук.



Судячи по фото, телеведучий Микола Сирокваш спортом займається активно, адже має прекрасну фізичну форму.



Знавець моди та креативниця Марина Майко знає, що краса жінки залежить від її вміння працювати над собою. Тож працює, не покладаючи рук, про що й свідчать результати – жінка може дати фору багатьом столичним світським левицям.






0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter