​«Усім кефіру!», – екватор луцького проекту «Зміни себе за 8 тижнів»

05 Жовтня 2017
Здавалося, 2 місяці постійних фізичних навантажень та правильного харчування – то нудно, довго чи навіть взагалі неможливо для більшості учасниць «Зміни себе за 8 тижнів». Однак, ніхто насправді не знає усіх своїх сил і можливостей, доки не спробує. Саме так із постійною підтримкою тренерів, спеціалістів різного спрямування та одні одних учасниці непомітно дійшли до середини проекту.

Цього тижня тренували не лише біцепси, трицепси і прес, а й вчилися «будувати» своє ідеальне обличчя! Майстер-клас для дівчат провела єдина на заході України сертифікована тренерка-інструкторка із фейсбілдингу Ірина Ковалюк.





Вона розповіла, як змогла позбутися зморшок на обличчі за допомогою щоденної гімнастики і пообіцяла за годину навчити базових премудростей цього незвичного тренування. Дівчатам було не лише дуже цікаво та корисно, а й страшенно весело, адже доводилося надувати щоки і підборіддя, розтягувати губи і здивовано підіймати брови, не морщачи при цьому чоло.




Попри поширену думку, що тренування обличчя – це просто, деякі вправи з першого разу вдавалися не всім.




Ірина показала, які вправи варто виконувати, аби покращити кровообіг, наситити шкіру киснем, відкоригувати вікові зміни на обличчі, прибрати зморшки, провисання, «мішки» та темні кола під очима, підтягнути навислі повіки і назавжди забути про друге підборіддя.






Натхненні заняттям, дівчата урочисто пообіцяли щоранку надувати щоки і розминати шию, а щовечора робити комплекс вправ для обличчя.

У вівторок, день традиційного зважування і замірів, учасниці отримали подарунок від тренерки проекту Олени Чирук – релакс-пілатес замість активного тренування.







Найкращий результат за місяць показала Тетяна – їй вдалося позбутися аж десяти кілограмів!



А перші помітні результати і «екватор» проекту учасниці вирішили відсвяткувати. Кефіру різної жирності дали кодові назви «напівсолодке», «солодке», «сухе» – і традиційним девізом «Щастя є!» розпочали ще один тиждень перемог над собою!





0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter