Україна їде на Євро-2016: реакція лучан в соцмережах

18 Листопада 2015
Вчора ввечері у словенському Маріборі нічиєю 1:1 завершився матч плей-офф за вихід в фінальну частину чемпіонату Європи 2016 року між збірними Словенії та України. За сумою двох зустрічей (домашню гру наші співвітчизники виграли з рахунком 2:0) українська футбольна збірна вперше в своїй історії пробилась до фінального турніру через відбіркові матчі. До цього 5 разів українці посідали друге місце у своїй відбірковій групі та виходили до раунду плей-офф, де поступались своїм суперникам.



Зазвичай на перемоги та досягнення національної збірної досить бурхливо реагують соцмережі. Цього разу відомі лучани були відносно стриманими у постах на своїх сторінках щодо цієї події.

Мер міста Луцька Микола Романюк лаконічно написав: «Вітаємо збірну України з перемогою та виходом на чемпіонат Євро - 2016 з футболу!!!».

Павло Данильчук, голова волинського обласного осередку «Народного контролю», був більш багатослівним: «Збірна України з футболу мабуть вирішила добряче нерви багатьом з нас попсувати. І так попсовані, і без них) Добре що пройшли і нарешті розірвали це зачароване коло плей-офів».

Володимр Бондар на своїй сторінці в фейсбуці відреагував на вихід українців в фінальну частину Євро не словами, а репостом відео, на якому гравець національної збірної, лучанин Андрій Федецький, після закінчення матчу зі словенцями влаштував перекличку з нашими вболівальниками, які приїхали до Марібору підтримати свою команду.



Сергій Мартинюк, лідер гурту «Фіолет», зауважив: «Пі**рська неспортивна гра не допомогла словенцям. Україна на ЧЄ-2016! Ми це зробили!!!».
Його пост прокоментував лідер гуртів «Тартак» та «Був'Є» Олександр Положинський: «Гарно в кінці засадили».

Сергій Крайванович, журналіст видання «Вісник і К» констатував звитягу збірної України та задався риторичним питанням: «Ми на ЧЄ. Але що ми там будемо робити?».



До речі, за українську збірну в цьому матчі зіграли троє волинян (Артем Федецький, В'ячеслав Шевчук, Анатолій Тимощук) та екс-гравець ФК «Волинь» Євген Хачеріді.

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter