У Володимирі День міста святкували велопробігом у вишиванках

01 Серпня 2016
У Володимирі-Волинському відбувся велопробіг присвячений 1028 річниці заснування міста. Велосипедисти каталися 31 липня за Всеукраїнською програмою фізкультурно-оздоровчих заходів «ВелоУкраїна».

Щоб відсвяткувати в такий спосіб День міста на площі Героїв зібралося понад 140 учасників у вишитих українських сорочках та з велосипедами прикрашеними українською символікою. До заходу долучилися активні жителі міста різних вікових категорій, гості з Нововолинська, Польщі й навіть Німеччини, які щороку приймають участь у велопробізі, чим його активно популяризують в місті.

Велопробіг влаштували з метою подальшого розвитку велосипедного спорту, його популяризації, підвищення рівня спортивних результатів та майстерності, залучення жителів міста та області до занять фізичною культурою і спортом.




Захід організували відділ у справах молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, Волинський обласний центр спільно з Володимир-Волинським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

На урочистому відкритті велопробігу виступили мер міста Петро Саганюк, виконуючий обов’язки начальника управління освіти міськвиконкому В'ячеслав Петрук та адміністратор групи «Вело Володимир» Олександр Сенатор. Після чого відбувся і сам велопробіг містом. Колона проїхала 10 кілометрів, які подолала за 30 хвилин.

Маршрут пролягав вулицями Ковельська, Драгоманова, Устилузька, Луцька, Привокзальна, Віленська, Цинкаловського, Миколаївська, Генерала Шухевича, Ніла Хасевича, знову Ковельська та фініш – на площі Героїв.

Після закінчення заходу директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад нагородив всіх учасників дипломи, які підтверджують участь у велопробізі.


0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter