У спорткомплексі Луцька – заняття за системою голлівудських тренерів

19 Вересня 2016
Офіційно завершилися палкі очікування схуднути до літа або до осені, тепер стартує не менш гаряча пора мотивацій встигнути змінити своє тіло до зимових свят. Неабиякого азарту додає ще й новий сезон популярного телешоу про схуднення, бо совість не дозволяє ласувати навіть смачними бабусиними пиріжками, коли на телеекрані мужні люди виборюють право на щасливе на здорове життя.

І знову шлях до тіла своєї мрії пролягає через перехрестя доріг жорстких дієт, правильного харчування, тренажерного залу, вправ у басейні, фітнесу тощо. Що ж обрати, щоб цього разу точно не прогадати?

У спортивно-оздоровчому комплексі «ЛІДЕР» переконують, що підготували дієві програми для усіх охочих, адже головна перевага їхнього тренажерного залу – багатозадачність.




Просторі зали у сучасному архітектурному стилі лофт відкривають двері для гостей із будь-яким рівнем підготовки: тут раді як новачкам, що лише роблять перші випади і присідання у своєму житті, так і професійним спортсменам із багажем досвіду та високих вимог.




Тут розташувалися найрізноманітніші тренажери, спрямовані на розвиток усіх груп м’язів, що допоможуть не лише схуднути, а й набрати м’язову масу та комплексну підготуватися до змагань із пауерліфтингу, бодібілдингу або фітнес-бікіні.




Для тих, кому не подобається тягати залізо, завжди є веселий та енергійний вихід із ситуації – аеробіка від професійних фітнес-тренерів і танці під керівництвом відомого танцювального колективу «DIVA DANCE FAMILY».

Гості СОК «Лідер» мають можливість відвідати парну на дровах та зайнятися CROSSFITом, брендованою системою підготовки, яку часто використовують тренери відомих голлівудських зірок.





У кожній зоні комплексу чергують досвідчені інструктори, які не дозволять вам заблукати в різноманітності тренажерів, а також дадуть ефективні поради, підбадьорять та налаштують на успіх.





Спортивно-оздоровчий комплекс «Лідер» знаходиться на вулиці Писаревського, 1а. Контактний телефон: +38 (099) 402-07-30.



0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter