У «Промені» діти змагалися за першість в турнірі з BayBlade

11 Січня 2019

BayBlade – це невелика збірна «дзиґа», яка запускається за допомогою спеціального пускового механізму і призначена вона для битв з іншими Beyblade.

Ну і, звичайно, битися Бейблейд на звичайному столі не вийде, адже іграшки просто впадуть і битви не буде. Для цього є спеціальне поле, яке чимось нагадує глибоку миску. І називається воно Beystadium.

На змаганнях двоє гравців запускають на спеціальне поле (Beystadium) свої беї. Перемагає в битві той, хто зможе своїм вибити бейблейд суперника з Beystadium, або зупинити бейблейд суперника. Важливо те, що якщо чийсь бейблейд зупинився – це поразка.

Змагання у цій грі провели в РЦ «Промінь». Зареєстровані маленькі блейдери позмагалися за перше місце у холі РЦ на 1-му поверсі. Змагання відбулися в двох вікових категоріях.

Блейдери за перше місце отримали круті беїв від Hasbro, а за друге – такі ж професійні арени, як на турнірі. Кожен учасник отримав подарунки на веселі розваги, перебування в ДК «Носоріг» і смачний поп-корн.

А також кожен блейдер, який вибув, мав можливість продовжити гру, потрапивши у фінал завдяки лотереї.

Дітлахи з радістю позмагалися, а також знайшли нових друзів з такими ж інтересами. Гра цікава і хлопчикам, і дівчаткам. А ще діти уважно перевіряли беї одне одного, чи не модифікували суперники раптом свого «бійця».

Хлопчик Тимофій розповів, що готувався до турніру серйозно, постійно тренувався та тестував свої Beyblade, яких має 10. На змагання взяв Луї Нора Кошмарного.

Учасників турніру розпитували про їх іграшки, найбільша кількість беїв серед малечі – 63 Бейблейди.













































***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

6
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter