У «ПортCity» відіграли п’ятий тур Суперліги з баскетболу 3х3. ФОТО

27 Лютого 2019

Ось і минув V тур Суперліги з баскетболу 3х3, який проходив 26 лютого на арені розваг «GeneratorCity», що у ТРЦ «ПортCity». Призовий фонд змагань становив 65 тисяч гривень.

В турнірі взяли участь ТОП-12 чоловічих та ТОП-9 жіночих професійних клубів з різних міст України: Києва, Одеси, Львову, Луцька, Рівного, Дніпра, Житомира, Черкас, Івано-Франківська, Броварів тощо.

Разом з основною подією організатори також влаштували турнір 3х3 серед шкільних команд, який зібрав 39 юнацьких та дівочих колективів з усього регіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КРАСЕНІ ТА КРАСУНІ БАСКЕТБОЛЬНОЇ СУПЕРЛІГИ У ЛУЦЬКУ. ФОТО

В жіночій категорії четверту перемогу в сезоні здобув непереможний «Київ-Баскет», обігравши у фіналі «Франківськ».

Головний матч вечору серед чоловіків завершився перемогою «Київ-Баскет» з відривом в один бал над клубом «Kyiv Monbat». Боротьба була запеклою, оскільки результат матчу вирішився під час овертайму. Гра завершилася з рахунком 18:17.

Загалом у змаганні прийняло участь близко сотні професійних баскетболістів, а загальна кількість учасників перевищила триста осіб.

В перервах між динамічними іграми професіоналів, глядачі та вболівальники спостерігали запальні хіп-хоп танці від молодих колективів. А родзинкою розважального шоу став слем-данк конкурс, в котрому віртуози баскетболу демонстрували свої навички ефектного закидання м’ячів до сітки.

«Дякуємо нашим гостям з Суперліги 3Х3 за мега-спортивну та драйвову атмосферу впродовж усього дня», – додали у ТРЦ «ПортCity».











0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter