У Луцьку відкрили магазин спортивного харчування і товарів для здоров’я мережі  INFIT

02 Жовтня 2018

Коли будують будинок і не вистачає будівельних матеріалів, то скільки б не було працівників, а добудувати не вдасться. Спортивне харчування – це ті ж матеріали для побудови красивого і здорового тіла, яке люди стимулюють заняттями у залі, намагаючись «виростити» м’язи чи спалити жири.

Днями на усіх лучан, які люблять спорт та дбають про свій організм, чекав справжній сюрприз – відкриття третього магазину спортивного харчування і товарів для здоров’я мережі «INFIT».


Торговий острівок розмістили на другому поверсі ТРЦ «Порт Сіті», а «Таблоїд Волині» не зміг пропустити нагоди поспілкуватися про здоровий спосіб життя та його обов’язкові складові.


Екскурсію у світ турботи про здоров’я проводить засновник компанії Сергій Філіпчук.

Він розповідає, що спортивне харчування насамперед є інструментом, який допомагає отримати більший результатів від наших зусиль, якщо ж зусиль немає, то і таке харчування не має сенсу. Деколи, втім, буває, що лікарі призначають протеїн людям у післяопераційному періоді, коли не можна їсти твердої їжі. Переважно ж, регулярно вживають спортивне харчування, коли мають конкретну мету: скинути вагу, набрати або підтримувати у нормальному стані, регулярно тренуючись.



«Ми постійно і самі вчимося, і навчаємо працівників для того, щоб вони завжди могли підібрати клієнтам продукт незалежно від того, обмежений чи безлімітний у неї бюджет. Важливо підбирати все у комплексі, адже 3 правильно підібрані продукти середньої цінового категорії працюють краще, ніж десять товарів високої ціни, які не гармонують одні з одними», – ділиться пан Сергій.


Це вже третій магазин із мережі «INFIT», яка встигла не лише знайти чимало клієнтів по всій Україні, а й стати еталоном якості для інших дистриб’юторів спортивного харчування.


Багато хто приходить сюди за препаратами для схуднення, при цьому зовсім не займаючись спортом. Звісно, що це неможливо, кажуть в «INFIT» , адже їхні товари – це лише інструмент, вони можуть пришвидшити процеси жироспалювання, але це створити їх з нічого.

Продавцям спортивного харчування часто доводиться чути міфи про те, що всі ці добавки – хімічні і шкідливі, а ще заспокоювати клієнтів, спростовуючи різні чутки.


«Була дуже неприємна ситуація, коли ЗМІ писали про професійного бійця, який побив когось на вулиці, а звинуватили у такій агресії спортивне харчування. Його люди від незнання часто починають в таких та інших ситуаціях звинувачувати. І навіть лікарі замість того, щоб поставити правильний діагноз, якщо чують, що хлопець займається в спортзалі і щось там таке їсть, то радісно чіпляються за це як за можливість знайти «козла відпущення» і далі не розбиратися з причинами хвороби. Це теж відбувається через незнання, бо люди банально плутають спортивне харчування з забороненими стероїдами, ставлячи все в один ряд – а це зовсім інші речі.

Тому для тих, хто розбирається – це очевидно, а для людей і навіть лікарів, які не вникали в суть, треба пояснювати. Я випробував усе, що продаємо, від протеїну до передтренувальних комплексів, які містять кофеїн, і можу впевнено сказати: якщо агресія є всередині, її спровокує навіть чашка кави, якщо ж нема, то спортивне харчування не зможе її проявити. Це лише ефективий інструмент, який треба правильно використовувати», – пояснює Сергій Філіпчук.

В «INFIT» розповідають, що люди просто бояться усього, в чому не розуміються, а тому важливо потрапити вперше до грамотного консультанта, який захоче не просто продати вам якомога більше своїх товарів, а насправді підбере те, що потрібно саме вам відповідно до віку, статті та стилю життя.

Опираються на свій досвід, зважають на рекомендації вашого тренера чи дієтолога, радяться у складних випадках зі знайомими лікарями – тут прагнуть створити умова для того, аби кожна покупка не залишала осаду сумнівів чи страхів, а дарувала лише здоров’я.

Зважають навіть на смакові вподобання клієнтів, підбираючи, наприклад, протеїн саме того смаку чи відтінку смаку, який найбільше подобається конкретній людині.


«Я вживаю спортивне харчування з 15 років, вживаю його багато, не лише задля досягнення результатів, а й для тестування продукції, яку продаю. Коли зрозумів, що буду займатися підбором такого харчування і препаратів для клієнтів, друзів і сім’ї, то однозначно вирішив, що не зможу фахово розповісти про якийсь новий продукт, якщо не випробую його на собі. У нас немає таких товарів, про які ми нічого не знаємо зі свого досвіду або досвіду близьких нам людей. За відгуками в Інтернеті неможливо детально простежити, чому так чи інакше якийсь із препаратів подіяв на людину, що вона ще їла, як спала і чи тренувалася, тому власний досвід все ж у пріоритеті», – розповідає засновник бренду.

Втім, якщо ви ще не відчули у собі готовність регулярно тренуватися чи не знайшли свого ідеального виду спорту, то «INFIT» має дещо цікаве і для вас! Другою категорією товарів тут є продукти для здоров’я, які необхідні всім, незалежно від способу життя та його активності.

Таблоїду Волині розповіли про топ-три продукти, які в «INFIT» називають найважливішими для здоров’я:

- Омега -3 кислоти з риб’ячого жиру.

Дуже важливий для організму елемент, його виробляє не сама риба, а планктон, який вона може їсти лише у відкритих морях. Якщо ж рибу вирощують на продаж, що частіше відбувається, то Омега-3 у ній нема. А саме його дефіцит є однією з можливих причин захворювань серцево-судинної системи.

- Вітаміни

Якщо Омега-3 можна вживати постійно, то вітаміни потребують прийому курсами. Зимою і весною фахівець радить звертати увагу на потужніші формули, влітку і восени за відсутності занять спортом можна зробити перерву. Якщо ж спортом займаєтеся досить активно, тоді варто зважати на простіші формули вітамінів.

- Хондропротектори

Їх радять людям, які інтенсивно займаються спортом і прагнуть убезпечити себе від проблем із суглобами, або тим, в кого вже є ці проблеми.

Часто в аптечних препаратах немає достатньої кількості елементів, які допомагають засвоюватися глюкозамін сульфату та хондроітин сульфату. Натомість багато американських препаратів, які пропонує «INFIT», зважають на ефективність засвоєння елементів в організмі людини.

Крім цих препаратів, також допоможуть підібрати натуральні комплекси для печінки з екстрактом розторопші, для профілактики проблем із очима, для здоров’я волосся, шкіри та чимало іншого.

«Нам дуже подобається підхід американських лікарів до здоров’я населення, вони приділяють величезну увагу профілактиці хвороб, щоб потім полегшити чи попередити їх лікування. Вітаміни, рослинні екстракти, добавки – для кожного американця це цілком нормально, більше того, вони самі багато читають про вплив мікроелементів на свій організм і йдуть до лікаря чи за покупками товарів для здоров’я уже підготовленими», – діляться в «INFIT».

З 2015 року законодавство України зняло обов’язкову сертифікацію таких продуктів, тому у товарів, які завезли раніше ще є відзнаки якості, а тепер відповідальність перекладається на виробника. Це одна із причин, чому «INFIT» вже тривалий період довіряє американським виробникам, у якості яких вдавалося пересвідчуватися не одну сотню разів.

«INFIT» дбає про свій бренд, відповідаючи за те, що продає десяткам людей щодня через торгові точки та інтернет-магазин. Тут кажуть, важливо купувати такі товари у марки з відомим обличчям, оминаючи невідомих людей через соцмережі, які ніколи не гарантують ні якості, ні безпеки для здоров’я.

Широта асортименту, професійні консультації, креативний дизайн, доступні ціни – ось невеликий перелік переваг компанії серед інших учасників ринку.

Спортивне харчування, вітамінні комплекси, Омега-3-6-9, аксесуари для фітнесу та багато іншого від «INFIT» можна придбати у ТЦ «Варшавський» (3-й поверх), ТРЦ «Порт Сіті» (2 поверх), ТЦ «Універмаг» (2-й поверх, м. Ковель).

«Ми нікого ні в чому не переконуємо, просто намагаємося змусити людей засумніватися і самим дослідити цю тему, вирішити, що їм потрібно. Одна з наших найважливіших цілей – змінити свідомість людей і навчити їх дбати про організм набагато раніше, ніж він почне про себе нагадувати. Ми бачимо перші результати і не будемо зупинятися!», – обіцяють в «INFIT».

Вибрати і придбати продукцію можна також в онлайн-режимі на сайті та в інстаграм-магазині і фейсбук-сторінці

8
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter