У Луцьку діти билися за звання «Магістра бойови мистецтв»

07 Листопада 2018

4 листопада Волинський обласний спортивний клуб «Магістр» за підтримки відділу з питань фізичної культури та спорту ВОДА в приміщенні спорткомплексу ФСТ «Колос» провів ІХ всеукраїнський дитячо-юнацький турнір з рукопашного бою «Магістр бойових мистецтв».

У змаганнях взяли участь представники різних видів єдиноборств: рукопашного бою, універсального бою, змішаних єдиноборств (ММА), контактного карате з Волинської області та кількох інших областей України.

Змагання з рукопашного бою проходили серед юнаків та дівчат молодших вікових категорій (від 8 до 13 років) за правилами дозованого контакту без зупинки часу по круговій системі (із вибуванням після двох поразок). Такий формат турніру дав змогу молодим спортсменам отримати потужний змагальний досвід та достатньо велику практику бійцівських двобоїв, а також перевірити свої тактико-технічні вміння та морально-вольові якості.

Завдяки тому, що у чемпіонаті взяли представники різних видів єдиноборств та різностильові школи рукопашного бою, поєдинки пройшли у цікавій, видовищній, запеклій боротьбі та на достатньо високому рівні.

У підсумку змагань серед волинян титул чемпіонів серед юнаків зуміли вибороти: Ольховик Станіслав (КСК «Волинь»), Лихач Остап (ВРКЄ «Легіон»), Ярош Роман (ВРФРБ «РУБІЖ»), Іванашко Дмитро, Михальчук Остап, Єлізаров Віктор, Щебет Олег, Іовенко Владислав (ВОСК «Магістр»). Серед дівчат переможцем своєї віко-вагової категорії стала Грисюк Олександра (ВОСК «Магістр»).

За рішенням головної суддівської колегії,багатьох спортсменів відзначили додатковими призами за волю до перемоги та кращу техніку. Окрім того, всі спортсмени-учасники змагань були традиційно відзначені пам’ятними сувенірами.

В загально-командному заліку місця розподілились наступним чином: І місце виборола Вінницька обласна федерація рукопашного бою, ІІ місце посів Волинський обласний спортивний клуб «Магістр», а ІІІ обійняв Волинський регіональний клуб рукопашного бою «Інсайт».


0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter