У Луцьку вибирали «Принцес гімнастики»

18 Квітня 2016
Підтягнуті молоді тіла, вражаючі костюми, коронація – ні, це не нагородження чергової премії у Голлівуді, це у Луцьку визначали принцесу гімнастики.

16-17 квітня до Луцька з`їхалися кращі гімнастки України, для того, щоб позмагатися у Всеукраїнському турнірі «Принцеса гімнастики».

Гості приїхали із різних областей України, зокрема, Волинської, Рівненської, Львівської, Закарпатської, Київської, Запорізької, Одеської, Дніпропетровської областей.



Дівчатка дивували глядачів своєю пластичністю, ритмічністю та просто вражаючою красою.

«Я пам`ятаю, як все розпочиналося: спочатку із малого (мостик, шпагат, "жабка"), зараз я вже можу виконувати набагато важчі елементи. Щодня займсь гімнастикою близько трьох годин, часом я надаю перевагу тренуванню, а не прогулянці з друзями, адже добре розумію, що якщо я вирішила пов`язати своє життя з гімнастикою, то потрібно вдосконалюватися постійно», - згадує принцеса гімнастики у віковій категорії 2008 року Анна Стасюк.

Після демонстрації талантів гімнасток члени журі мали нелегке завдання – визначити кращих.

«Сьогодні свято не лише для дітей, а й для тренерів, адже ми тішимося за своїх вихованців. Щоразу під час виступу наших діток, всі ми відчуваємо хвилювання, але вкотре переконуємося, що дітки з кожним разом показують все кращі результати. Сподіваємося, що сьогодні перемога теж буде наша!» - поділилася враженями тренер-хореограф Луцького ДЮСШ № 2 Оксана Заліщук.

Усіх учасниць турніру розділили на вікові категорії де і визначили кращих з кращих. Після нагородження усі отримали цінні подарунки, море емоцій та нові цілі, які дівчатка вже готові досягати.







0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter