У Луцьку відкрили сезон велопрокату

15 Квітня 2015
Луцький Центр туристичної інформації та послуг запрошує пішоходів та автомобілістів пересідати на велосипеди, а туристів – знайомитися з містом на ровері. На офіційному сайті підприємства з'явилась інформація про відкриття сезону велопрокату.

Також оголошено конкурс на найкраще фото на велосипеді. Для участі потрібно вподобати сторінки Центру туристичної інформації у Facebook та VK і надіслати на пошту [email protected] фото на велосипеді на фоні улюбленого місця у Луцьку. Переможцями конкурсу стануть ті, хто набере найбільшу кількість «лайків». Конкурс триватиме до 23 квітня, а переможців нагородять під час відкриття туристичного сезону у Луцьку, який відбудеться 25 квітня 2015 року.

Разом із велосипедом у Центрі видаватимуть картки на безкоштовні напої у закладах міста. Взяти велосипед на прокат можна щодня з 9 до 18 за адресою вул. Сенаторки Левчанівської, 2. Одна година катання коштуватиме 25 гривень, за 60 гривень зможете їздитити на ровері цілий день, а 75 доведеться викласти за добу. Додатково можна орендувати кошик, спальник, каремат та дитяче кріселко.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter