У Луцьку стартував Чемпіонат України з легкої атлетики

25 Вересня 2015
Чемпіонат України з легкої атлетики стартував сьогодні о 9:00 на оновленому луцькому стадіоні «Авангард».

Луцьк зустрів всеукраїнський Чемпіонат захмареним небом та теплою погодою. З самого ранку двірники активно очищали подвір’я стадіону «Авангард» від гілля та опалого листя. Біля стін стадіону змонтували торгівельну палатку, де відвідувачів частують сендвічом чи круасаном і можна випити гарячого напою.

Браві хлопці з «Варти порядку» та місцева охорона спостерігають за територією стадіону та слідкують за порядком. Ще до початку змагань спортсмени активно розминалися та робили пробні забіги на бігових доріжках. Колектив організаторів працював над облаштуванням спортивних майданчиків для змагань.

















У межах стадіону поки що не спостерігається особливого пожвавлення. Здебільшого на «Авангарді» присутні спортсмени-учасники змагань та їх підтримка. Хоча й спостерігали за підготовкою до змагань та їх початком і прості глядачі. Велика група людей дивилася за дійством з балкона.

Головний арбітр змагань Володимир Яловик із самого ранку брав участь в підготовці. Президент Федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк теж на місці.


[caption]
Олександр Серватович – учасник АТО, а в мирний час директор волинської радіокомпанії брав участь у підготовці змагань[/caption]





Рівно о 9:00 пострілом у небо арбітр розпочав змагання, які стартували зі спортивної ходьби дівчат на три тисячі метрів. У забігові взяло участь 17 учасниць, з поміж яких вісім спортсменок з Волині, а також бігунки з Івано-Франківщини, Тернопільщини, Житомирщини та інших областей України.

Між дівчатами спостерігалася запекла боротьба. Перемогу здобула Ксенія Бєлова, спортсменка з Сумської області. Дві волинянки Дарина Касян та Юлія Котик вибороли відповідно друге та третє місце.












[caption]
Волинські спортсменки показали достойні результат. Дарина Касян та Юлія Котик здобули призові місця[/caption]





[caption]
Ксенія Бєлова зі Сумщини здобула перемогу в спортивній ходьбі на дистанцію три тисячі метрів[/caption]
О 9:20 відбулися змагання зі спортивної ходьби серед юнаків. У забігові взяли участь 12 учасників, один з яких представник Волині.

Чемпіонат України з легкої атлетики тільки-но стартував на стадіоні «Авангард» у Луцьку, тому на продовження варто очікувати багато різноманітних та цікавих змагань.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter