У Луцьку проходить чемпіонат України із класичного пауерліфтингу

16 Вересня 2017
У спортивному комплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки 15 вересня розпочався Чемпіонат України із класичного пауерліфтингу серед дорослих, ветеранів, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат.

Як повідомляють на сайті міської ради, до Луцька приїхали найсильніші українські пауерліфтери, зокрема з Донецької, Вінницької, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської та інших областей. Загалом у змаганнях візьмуть участь понад 400 спортсменів. Сьогодні за титул найсильніших змагаються спортсмени та спортсменки молодшої вікової групи.



Сьогодні у спортивному комплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки розпочався чемпіонат України із класичного пауерліфтингу серед дорослих, ветеранів, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат.



До Луцька приїхали найсильніші українські пауерліфтери, зокрема з Донецької, Вінницької, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської та інших областей. Загалом у змаганнях візьмуть участь понад 400 спортсменів. Сьогодні за титул найсильніших змагаються спортсмени та спортсменки молодшої вікової групи.



Волинь представляє команда «Volyn strength», учасники якої неодноразово здобували найвищі нагороди у Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях із пауерліфтингу та жиму лежачи.

Напередодні Чемпіонату волинські пауерліфтери отримали подарунок- нові сучасні грифи, які витримують значно більшу вагу та допоможуть покращити результати виступів на спортивних змаганнях. Раніше ж спортсменам доводилося тренуватися з одним інвентарем, а під час змагань використовували інший.




В урочистому відкритті змагань взяли участь представники Луцької міської ради, президент федерації пауерліфтингу України Сіражутдін Базаєв, заслужений тренер України з пауерліфтингу, головний тренер команди "Volyn strength" Олег Хом'як та інші почесні гості.

Після цього відбулося нагородження учасниць змагань у вагових категоріях 47, 50 та 52 кілограми.

Триватимуть змагання до 22 вересня.











0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter