​Турнір тенісу в Луцьку: перемогла дружба

12 Березня 2015
Показовий турнір з тенісу серед чоловічих команд провели в Луцьку в межах проекту «Схід та Захід ‒ разом».

Дійство, яке спільно організували Федерація тенісу Волині та тенісна академія «Адреналін», відбулося 10 та 11 березня, адже саме в ці дні світ відзначає міжнародний день тенісу.

Команда лучан, в складі якої ‒ Олександр Кириченко та Роман Кучеренко приймала гостей: Олексія Колісника з Дніпропетровська та Даниїла Веремейчука з Одеси.

Турнір відбувався у «класичному» форматі Кубку Девіса, тобто проводились чотири одиночних та одна парна зустріч.

Слід відзначити, що всі учасники є майстрами спорту України,неодноразовими переможцями та призерами Чемпіонатів та Кубку України, учасниками турнірів, що проводяться під егідою Європейської тенісної асоціації ЕТА та Міжнародної федерації тенісу ITF, пробували свої сили в професійних турнірах АТР. Отже, всі глядачі, які прийшли на трибуни центрального корту СОК «Адреналін Сіті», побачили неперевершене та захоплююче свято тенісу з елементами шоу, якими хлопці вирішили побалувати публіку.

Із рахунком 4:1 перемогу одержали гості. Але, як в підсумку вирішили організатори та самі учасники, перемогла дружба, адже, всі ми знаємо, в цей час нам та країні потрібні мир та злагода.

Як пообіцяли організатори, проект продовжать,тому лучани зможуть ще не один раз побачити гру справжніх майстрів ракетки.

Фото: Антон АНОШИН
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter