ТОП-5 найдорожчих молодих футболістів ФК «Волинь» у 2017 році

27 Квітня 2017
Текст: Анна МОРАРЬ

Футбол - одна з найпопулярніших ігор у всьому світі. Щодня ми стежимо за новинами у світі футболу: клубами, гравцями, тренерами, стадіонами, але все ж найпопулярнішими темами для обговорення залишаються трансфери і, звичайно, їх вартість. Навіть коли ми не знаємо справжньої суми, можемо припустити, у скільки обійдеться тому чи іншому клубу перехід футболіста до нової команди.

ФК «Волинь» зараз переживає не найкращі часи: борги, заборона на трансферну діяльність та останнє місце у турнірній таблиці УПЛ. В основному складі команди сьогодні виступають переважно вихованці клубу, які мають за спиною не такий великий багаж досвіду, але постійно працюють і обов’язково стануть успішними футболістами.

У 2017 році на порталі Transfermarkt було оновлено «ціни» на гравців українських футбольних клубів. І ось як виглядає рейтинг найдорожчих молодих «хрестоносців» на 2017 рік.

5. Владислав Шаповал - 0,3 млн. євро

21-річний півзахисник дебютував за луцьку команду в 2015 році, а вже по закінчення першої частини сезону 2016/2017 потрапив у топ-20 футболістів УПЛ за відбором м’яча. Він вважає, що для того, щоб піднятись вище потрібно старанно працювати і аналізувати допущені помилки.



4. Олександр Чепелюк - 0,3 млн євро

Хоч трансферна вартість юнака, така як у Владислава, але в свої 19 він вже того ж рівня, що і його партнер по команді, та навіть має кращий показник за вдалими відборами м’яча.



3. Юрій Романюк - 0,3 млн євро

Юрій посів почесне 3 місце із знову ж таким самим показником, але в порівнянні з минулорічною «ціною» він став «дорожчим» на 0,1 млн євро. Також захисник «Волині» має один з кращих показників УПЛ за кількістю зроблених обведень супротивника, виграних єдиноборств та кількістю перехоплень м'яча. Він поступається своєю ефективності хіба що Марлосу та Олександру Караваєву, проводячи лише перший рік в прем’єр-лізі.



2. Артем Дудік - 0,3 млн євро

Молодий вінгер постійно вчиться і розвивається, не дивлячись на те, що адаптація до умов найвищої ліги країни була досить складною. Ще 2 роки тому хлопець не вірив, що коли-небудь буде грати на «Авангарді», а зараз же є одним з основних гравців луцької команди.



1. Сергій Петров - 0,4 млн євро

Вихованець «Волині» як ніхто знає, скільки потрібно докласти сил, щоб досягти бажаного результату і стати кращим гравцем рідного клубу в 2016 році. Петров - лідер прем’єр ліги України по єдиноборствах з суперником. Так, вони не всі є успішними, але нападник точно не збирається зупинятись і впевнено іде до своєї цілі.



Хоч "Волинь" і стала аутсайдером УПЛ за сумарною ринковою вартістю футболістів із показником, що знизився від 13,2 до 6,2 млн євро, але у нашої команди є майбутнє і воно за цими молодими хлопцями.





0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter