SPAR Україна вболіває за спортивні досягнення України

20 Липня 2018

Фото: Павло БЕРЕЗЮК

На луцькому стадіоні «Авангард» триває Чемпіонат України з легкої атлетики, який активно підтримує SPAR Україна. Це головний легкоатлетичний старт в Україні у 2018 році та відбіркові змагання на чемпіонат Європи з легкої атлетики, який відбудеться у серпні в Берліні. До Луцька прибули понад півтисячі спортсменів з усіх областей України, зокрема чемпіони і призери світових та європейських чемпіонатів.

Також в рамках програми чемпіонату, у суботу 21 липня, пройдуть два забіги за участі українських військових, поранених у боях на східному фронті — на 400 та 1500 м.





Поруч із великим спортом організатори приготували розважальну програму — діти зроблять перші кроки у спорті на дитячому легкоатлетичному майданчику, усі присутні на змаганнях матимуть можливість взяти участь у розіграші призів від партнерів чемпіонату. Є нагода й повправлятися на віртуальному симуляторі бігу — спеціальні окуляри перенесуть вас на віртуальний стадіон і зможете пробігти стометрівку!














Довідка

На сьогоднішній день SPAR - це найбільша в світі мережа маркетів, супермаркетів і гіпермаркетів, що працює в 42 країнах світу на 4-х континентах, налічує більше 12300 магазинів, в яких більше 370 000 співробітників забезпечують передовий сервіс щодня для 13 мільйонів покупців. Товарообіг мережі SPAR за рік складає понад 33 мільярди євро.

VolWestGroup – інвестиційна група, що працює на ринку приватного капіталу. Компанія заснована у 1992 році та працює у 15 видах діяльності. Основним завданням VolWestGroup є ефективне стратегічне управління бізнес-проектами. Компанія інвестує в стійке зростання бізнесу Групи, спрямоване на збільшення його акціонерної вартості, диверсифікацію ризиків та лідерство на ринках присутності.

Основними франчайзинговими інвестиційними проектами компанії є мережа супермаркетів "Наш Край" (15 років досвіду у рітейлі, 221 торговий заклад); мережа піцерій "Тарантелла" ( 7 піцерій, 3 - франчайзингові, 7 років досвіду); мережа гуртівень солодощів "Карамеля" ( 13 гуртівень, з них- 9 франчайзингових, 1 рік розвитку); мережа гіперлокальних видань "Район.IN.UA" ( 7 видань, 3-франчайзингових, 1 рік розвитку).





















1
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter