Скоро у Луцьку стартує вже третій «Ярмарок футзалу»

07 Жовтня 2016
Уже традиційно на початку сезону Асоціація футзалу Волині проводить передсезонні турніри.

На черзі другий масштабний проект – з 16 по 23 жовтня у Луцьку в культурно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті» на «Арені Спорт» (вул. Карбишева,1) відбудеться Фестиваль-кубок АМФВ з міні-футболу серед аматорських команд «Ярмарок футзалу».

Цього року «Ярмарка футзалу» буде відбуватися за дуже цікаво схемою, що не може не радувати футзальну спільноту. 32 команди будуть розбиті на чотири групи та зіграють між собою у коло, а згодом розіграють вісім кубків різного ґатунку.

Отож, у кожної команди буде 8 гарантованих ігор із різними суперниками. Участь у турнірі важлива і тим, що усі команди борються за свій рейтинг, котрий складається із минулорічних здобутків та передсезонних турнірів. Він і буде враховуватися при жеребкуванні на сезон для усіх команд без виключення, особливо це стосується нових та правонаступних команд.

Загальне керівництво з організації та проведення Фестивалю здійснює Асоціація міні-футболу Волині та Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

До участі у «Ярмарку футзалу» допускаються всі охочі аматорські команди, учасники яких не мають протипоказань до занять фізичною культурою та спортом. В складі команди мають право брати учать особи (вік 14 років і старші), які мають статус аматора.

«Ярмарок футзалу» проводиться за загальноприйнятими правилами гри у футзал, адаптованими до місцевих умов. Система розіграшу визначається суддівською колегією спільно з оргкомітетом фестивалю після реєстрації команд. Тривалість гри – два тайми по 10 хв з трихвилинною перервою.

Переможці та призери Фестивалю нагороджуються грамотами, дипломами, кубками, цінними призами від організаторів та спонсорів.

Попередню заявку на участь у Фестивалі слід надати в оргкомітет змагань до 13 жовтня 2016 року. Контактна особа: Руслан 066-187-70-50, 097-105-04-68 E-mail: [email protected]
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter