Що подарували головному тренеру «Шахтаря» у Луцьку

07 Березня 2017
Текст: Анна МОРАРЬ

5 березня у нашому місті на стадіоні «Авангард» відбувся матч між командами «Волинь» та «Шахтар». По закінченню рахунок був 0:1 на користь «гірників».

Таким чином, команда Паулу Фонсеки зробила головному тренеру подарунок на його день народження. Якраз у день матчу наставнику гірників виповнилось 44 роки.

У першому таймі командам не вдалось відкрити рахунок. Здається, наче гравці «Шахтаря» не були серйозно налаштовані проти «Волині». Гольових моментів було дуже мало, а більшість з них залишалась нереалізованими. Вболівальники очікували більш феєричної гри від очільників турнірної таблиці українського чемпіонату.





Проте треба віддати належне нашим молодим волинянам, які боролись протягом усього матчу, не дивлячись на дискваліфікацію одного з лідерів команди – Анатолія Діденка – та відсутність головного тренера – Віталія Кварцяного. Ось у Сергія Петрова на 45 хвилині був чудовий момент, але Андрію П’ятову вдалось зупинити цю атаку. Варто відзначити й воротаря луцької команди – Віталія Неділька, який не давав шансу противнику забити.

Другий тайм «Шахтар» почав уже значно активніше, після перерви команда виглядала на полі набагато краще. Лише на 66 хвилині матчу рахунок був відкритий донецькою командою. Гол забив Віктор Коваленко. М’яч пролетів повз воротаря «Волині», Тайсон пробивав у пусті ворота, але потрапив у перекладину. Саме тут на добиванні добре зіграв Віктор.




Отже, у цьому досить складному протистоянні перемогу одержав «Шахтар», який порівняно має вищий рівень майстерності футболістів, ніж у «Волині». Хоч було багато невикористаних шансів, але все ж таки гравці заробили бажаних 3 очка.

Того вечора у Луцьку вирувала шалена напруга, вболівальники як ніколи прийшли підтримати рідну команду, чим значно допомогли хлопцям. Усього на стадіоні було понад 7 тисяч глядачів. Наступна гра на «Авангарді» відбудеться 18 березня, «Волинь» буде приймати луганську «Зорю».






***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter