«Забіг на шпильках» від ПортCity: повідомили, у скількох жінок діагностували рак

07 Травня 2018

Торгово-розважальний центр ПортCity організував масштабну соціальну подію – «Забіг на шпильках». Завдяки проекту майже двісті жінок змогли перевірити молочні залози на онкологічні захворювання.

Протягом трьох днів біля ПортCity працювали медики Волинського обласного онкологічного диспансеру, які зробили 195 мамографій.

Жінки розповідають, що йти у лікарню – страшно, до того ж не всі мають кошти на обстеження. Дехто робить мамографію регулярно, а деякі жінки прийшли вперше після народження дітей.

Згідно попередніх результатів, лікарі підтвердили один факт захворювання на рак. Жінка уже звернулася до медиків, які призначили лікування. Ще один випадок – підозра на рак, остаточний діагноз буде встановлений після додаткового обстеження. У десяти жінок виявили передраковий стан, є жінки з фіброкістозною мастопатія та кістою. Тож усім, у кого виявили проблеми лікарі призначать лікування.

ТРЦ ПортCity та Волинський обласний онкологічний диспансер нагадують, що для жінок після 30 щорічне обстеження у мамолога – обов’язкове, рання діагностика рятує життя. Не будьте байдужими до свого здоров’я!ТРЦ ПортСity висловлює також подяку співорганізаторам «Забігу на шпильках»: СК Лучеськ, благодійному фонду «СТОПРАК» та Волинському обласному онкологічному диспансеру.

Зібрані кошти від реєстраційних внесків понад 500 людей в сумі понад 20тис. грн будуть передані в благодійний фонд «СТОПРАК» для боротьби та попередження раку молочних залоз. Кошти будуть витрачені на інформаційну кампанію та виїзне обстеження жінок в регіоні.

Увага! Усі жінки, які пройшли обстеження, та у яких не виявлено жодних патологій, згідно висновку лікарів Волинського обласного онкологічного диспансеру, отримаю інформаційне повідомлення від ТРЦ ПортCity з підтвердження, що ви здорові!

1
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter