Північна Ірландія сльозам не вірить: як волиняни пережили поразку збірної

17 Червня 2016
Текст: Оксана ФЕДОРУК
Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ


Збірна України зазнала другої поспіль поразки на «Євро-2016» та втратила шанси на вихід до плей-офф.

У четвер, 16 червня, жовто-сині поступилися команді Північної Ірландії з рахунком 0:2.

Сотні лучан зібралися на фан-зоні «Територія футболу» в центрі міста, щоб повболівати за збірну. Українські прапори, національна форма, вишиванки – так волиняни виражали свою підтримку команді.

[caption]
Луцькі вболівальники початок гри зустріли з оптимізмом[/caption]

​[caption]
Ведучим на фан-зоні був Андрій Зубенко, який у перерві розважав глядачів конкурсами[/caption]
​[caption]
Переможці могли отримати футбольний м'яч, інши призи[/caption]

Не зважаючи на оптимістичні прогнози, українці так і не змогли використати найкращі моменти гри. На 49-й хвилині у воротах П’ятова «розписався» Гарет Маколі, а протягом компенсованих 6 хвилин наші не лише не відігрались, а й пропустили другий гол на останніх секундах матчу.

Лучани бурхливо реагували на кожен удар жовто-синіх у ворота суперника, та оскільки жоден з них не увінчався успіхом, то викрики «Гооол» закінчувалися дещо іншою, часто не зовсім нормативною, лексикою.

Луцькі вболівальники обурювалися грою Сєлєзньова, вимагали виходу на поле Зінченка, не розуміли «тактики» головного тренера Фоменка та викрикували свої «настанови» футболістам.

«Кварца треба їм в тренери», – жартували волинські фанати.

​[caption]
Емоції кажуть самі за себе...[/caption]








Після завершення гри Театральний майдан швидко спорожнів, а понурі вболівальники, які залишилися, прораховували мінімальні шанси збірної на вихід у плей-офф.

Проте дива не сталося: Німеччина та Польща, які в той же вечір зіграли внічию 0:0, остаточно позбавили українців шансів на вихід з групи. Команда Фоменка залишиться на четвертому місці та може пакувати валізи додому. Головною причиною поразки тренер назвав "відсутність колективу на футбольному полі"...

[caption]
Вболівати на Театральний майдан прийшли сотні лучан - від малого до старого [/caption]
[caption]
Серед фанатів було і багато представниць прекрасної статі [/caption]










































***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].


0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter