Переможці спартакіади «VolWest Group» поділилися секретами успіху

05 Серпня 2016
Тринадцята спартакіада «VolWest Group», попри містичне число, стала фартовою і для команд-переможців, і цікавим способом провести вихідний для аутсайдерів.

Минуло вже декілька днів, а емоції та враження від спортивного дійства не вщухають. Працівники компаній змогли здружитися і об’єднатися у єдиній меті із керівниками, що згодом додало невимушеності та веселощів робочим будням.

А поки переможці бережно протирають свої кубки, «Таблоїд Волині» розкаже, хто ж став кращим із кращих та що для кожного з них значила ця спартакіада.

Найкращими гравцями у бадмінтон серед жінок стали Захарчук Вероніка («Наш край»), Поліщук Ляна («Адреналін Сіті») та Кондратюк Наталія (ОК «Техно Модуль). Серед чоловіків – Зубко Володимир (ОК «СМАРТ Тарантелла»), Сусалєв В’ячеслав («Адреналін Сіті») та Корсак Роман (ОК «VolWest»).

У настільному тенісі серед чоловіків першість отримали Ловошин Дмитро («Наш Край»), Лінчук Микола (ОК ««VolWest») та Кондратюк Павло (ОК «Техно Модуль»). Серед жінок – Козак Юлія (ОК «VolWest»), Дорошенко Наталія (ОК «Техно Модуль») та Ткаченко Марина («Наш Край»).

Серед жінок у змаганнях із картингу почесне золото отримала Єременко Ірина (ОК ««VolWest»), срібло дісталося Богомазюк Анастасії (ОК «Техно Модуль»), а бронзу одержала Калініна Вікторія (ОК «СМАРТ Тарантелла»). Призові місця чоловіків у змаганнях із картингу розділилися так: Кульпач Петро («Наш Край»), Коханець Василь (ОК «Техно Модуль») та Коваль Володимир («Адреналін Сіті»).

«Готувалися насправді наполегливо, але це того варте, бо емоції – супер. В одиночних змаганнях ти знаєш, що розраховувати треба лише на себе, віриш у власні сили, а в команді навіть дух налаштовує на перемоги та звершення», – поділилася Ірина Єременко.

«Особливо не готувався до спартакіади, бо ми завжди готові, як то кажуть. Оскільки щодня багато їжджу машиною, то змагання із картингу не вимагали особливої підготовки. Це хороший спосіб виплеснути в один день всі емоції, що довго накопичувалися», – порадив Василь Коханець.








Найвлучнішими серед жінок у дартсі стали Ткаченко Марина («Наш Край»), Головко Наталія («Адреналін Сіті») та Кондратюк Наталія (ОК «Техно Модуль). Серед чоловіків найточніше кидали дротики Жданюк Олександр (ОК «ВОЛВЕСТ»), Редькович Сергій («Адреналін Сіті») та Вінник Владислав («Наш Край»).

«Азарт дозволяв почуватися так, ніби беремо участь у справжніх Олімпійських Іграх. До речі, це мої перші спортивні змагання такого рівня», – розповіла Наталія Головко.

У змаганнях зі стрільби особливо відзначилися Похила Зоряна («Наш Край»), Гринчук Ірина (ОК «Техно Модуль») та Осипюк Вероніка (ОК «СМАРТ Тарантелла»). Серед чоловіків тир був прихильним до Шклярського Богдана («Наш Край»), Платонова Володимира (ОК «СМАРТ Тарантелла») та Боднара Олександра («Адреналін Сіті»).

Сильні руки допомогли у змаганнях з армреслінгу Єременко Ірині (ОК «VolWest»), Жук Марії (ОК «Техно Модуль»), Марчук Юлії (ОК «СМАРТ Тарантелла») та Бродському Івану («Наш Край»), Кузьмічу Анатолію («Адреналін Сіті»), Нефедюку Сергію (ОК «VolWest»).

У гирьовому спорті себе найкраще проявили Войдюк Андрій («Наш Край»), Дяк Андрій (ОК «Техно Модуль») та Притулюк Дмитро («Адреналін Сіті»).

«Враження залишилися лише позитивні. Спеціально перед змаганням не готувався, бо був щільний робочий графік, але взагалі намагаюся підтримувати свою фізичну форму. Напевно, це і допомогло», – прокоментував Андрій Дяк.

Переможці у жимі пресу – Котис Маргарита (ОК «СМАРТ Тарантелла»), Хринюк Марина (ОК «VolWest») та Поліщук Ляна («Адреналін Сіті»).

«Емоцій море, спортивний дух та енергетика відчувалися нереально! Взагалі я займалося силовим спортом, але безпосередньо перед спартакіадою не тренувалася, щоб зберегти сили. Це моя перша участь у спартакіаді, вразила можливість великого вибору змагань для учасників», – розповідає Марина Хринюк.

Більярдні кулі підкорили Пилипяк Роман (ОК «Сімейний продукт»), Литвинюк Юрій (ОК «VolWest») та Коваль Володимир («Адреналін Сіті»).

«Сама ідея проводити такий корпоративний захід – дуже шикарна і правильна. У великих компаніях важливо створювати позитивну і дружню атмосферу співпраці, і з цим спартакіада справляється «на ура». Це вже моя друга поява на зеленому сукні. Минулого року виступив не дуже добре, лише 4-е місце, проте рефері сказав, що в мене є потенціал, це і дало мені запал.

Багато тренувався і старання були не марними – солодкий смак перемоги відчув цього разу саме я. Велике дякую суперникам, бо ці змагання не були для мене легкою прогулянкою. Дякую організаторам, дякую моїй мамі, дякую всім! До зустрічі в наступному році!» – натхненно ділиться Роман Пилипяк

Ковальчук Михайло (ОК «VolWest»), Мельник Любов («Наш Край») та Дмитрієв Андрій («Адреналін Сіті») перемогли у грі в шашки.
А майстерними рибалками виявилися Гураль Анатолій (ОК «Техно Модуль»), Мартинюк Святослав («Адреналін Сіті») та Лінчук Олександр (ОК «VolWest»).

Запекло боролися не лише індивідуально, а й в командах.

Футзал: І місце – ОК «VolWest», ІІ місце – «Адреналін Сіті», ІІІ місце – «Наш Край»;
Парковий волейбол: І місце – «Наш край», ІІ місце – ОК «СМАРТ Тарантелла», ІІІ місце – ОК «VolWest»;
Боулінг: І місце – «Адреналін Сіті», ІІ місце – ОК «Техно Модуль», ІІІ місце – «Наш Край»;
Перетягування канату: І місце – «Наш край», ІІ місце – «Адреналін Сіті», ІІІ місце – ОК «Техно Модуль»;
Легкоатлетична естафета: І місце – «Адреналін Сіті», ІІ місце – ОК «ВОЛВЕСТ», ІІІ місце – ОК «СМАРТ Тарантелла»;
Спортивна (весела естафета): І місце – «Адреналін Сіті», ІІ місце – ОК «Техно Модуль», ІІІ місце – ОК «VolWest».

«Таблоїд Волині» вітає переможців та бажає нових спортивних досягнень і командних емоцій!

















0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter