Обрали найвродливішу волинську волейболістку

09 Січня 2017
Визначили останню учасницю фіналу у боротьбі за титул «Міс українського волейболу 2016».

Восьмою учасницею фінального етапу стала нападниця юніорської збірної України та луцької «Волині» Тетяна Яцків, про це повідомляють на офіційному сайті Федерації волейболу України.

Волейболом дівчина почала займатися у себе в Івано-Франківську, але гучне ім'я Тетяна заробляє нині під керівництвом Богуслава Галицького. У 15 років вона вийшла на майданчик у матчі жіночої Суперліги, а уже сьогодні є одним із лідерів луцької команди, яка претендує на медалі національної першості. Минулого року Тетяна Яцків узяла на себе роль лідера атак української юніорської збірної під керівництвом Ольги Датій. У відбірних раундах волейболістка незмінно ставала однією з найцінніших у складі української команди, шкода, що пробитися у фінал континентальної першості нашим дівчатам не вдалося. У боротьбі за титул "МІС ВОЛИНЬ-2016" Тетяна Яцків лідирувала з першого дня голосування і у підсумку від уболівальників набрала 216 балів!



Невдовзі розпочнеться фінальний етап конкурсу МІС УКРАЇНСЬКОГО ВОЛЕЙБОЛУ-2016. Свої голоси можна буде віддавати за красунь на офіційній сторінці ФВУ у Фейсбуці, а також на офіційному сайті Федерації волейболу України.

Переможницю буде нагороджено під час фіналу Кубка України, який ппройде 11 лютого 2017 року.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter