На Волині вдруге відбудуться змагання з крос-триатлону

13 Липня 2018

На Волинському Поліссі 26 серпня відбудуться змагання з крос-триатлону «Polissia Challenge Cup 2018». Спортивне змагання відбудеться вже вдруге.

Стартуватимуть спортсмени з озера Сомин, що у селі Сомин, Турійського району. Фінішуватимуть спортсмени у селі Смідин, центрі Смідинської об’єднаної громади, що на Старовижівщині.

Крос-триатлон «Polissia Challenge Cup» – це комплекс спортивних змагань, у рамках яких учасники перепливуть озеро Сомин (дистанція – 1 кілометр), після цього у спеціальній транзитній зоні перевдягнуться та сядуть на велосипеди. Дистанція велогонки - 20 кілометрів. У наступній транзитній зоні спортсмени залишать велосипедне обладнання, і бігтимуть до фінішу ще 6 кілометрів.


До участі допускаються всі охочі віком від 18 років з підписаним листом-згодою про відповідальність за своє життя та здоров’я та медичною довідкою.

Призова сітка цьогоріч для спортсменів більша, ніж торік. Зокрема, перші три чоловіки та перші три жінки, які фінішують, отримають: за І місце – 20 000 грн, за ІІ місце – 15 000 грн, за ІІІ місце – 10 000 грн.

Реєстрація учасників триває на офіційному сайті змагань.

Вартість благодійного реєстраційного внеску: 200 грн – до 15 липня, 300 грн – до 1 серпня, 500 грн – до 15 серпня. До слова, подати заявку на участь можна до 15 серпня.

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter