На луцькій «Арені Спорт» зберуться зірки футболу

22 Грудня 2016
У Луцьку організовують новорічний товариський матч з футзалу серед ветеранів.

Спортивна подія відбудеться у Луцьку 27 грудня, о 19:00 год.

В СК «Арена Спорт», що в КРЦ «Адреналін Сіті» (вул.Карбишева,1), відбудеться представницький матч з футзалу між командами справжніх зірок. По один бік – збірна Федерації футболу України, а по інший – футзальний бомонд недалекого минулого.

У футбольній збірній під орудою Анатолія Дем’яненка до поєдинку готуються Мирон Маркевич, Володимир Єзерський, Всеволод Романенко, Віталій Косовський, Едуард Цихмейструк, В’ячеслав Свідерський, Олександр Венглинський, Дмитро Пінчук та Анатолій Безмертний. Більшість з футболістів ще нещодавно виходили на зелені галявини світових стадіонів у футболках національної збірної України і своєю грою радували мільйони вболівальників.

Серед гравців футзальної збірної важко відшукати спортсменів без регалій. Практично всі виконавці заслужені майстри спорту України, володарі національних та європейських трофеїв.

Команда, в якій грають Владислав Корнєєв, Олександр Кабаненко, Рамис Мансуров, Олег Безуглий, Віталій Чернишов, Олег Шайтанов, Сергій Коридзе та Тарас Шпичка з наставником національної збірної країни на тренерському містку Олександром Косенко, не згубилася б на будь-якому серйозному турнірі.



0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter