Матч на «Авангарді»: звідки взявся 12-й гравець?

05 Травня 2015
Лучани навесні виступають не так рівно і блискуче, як це робили восени. Але зовсім нещодавно «Волинь» попсувала нерви «Динамо». І хоча «гірники» у понеділковому матчі з перших хвилин мали перевагу, але пробити Богдана Шуста не змогли. І через те, що били по стійках і мимо, і через кіпера "Волині", який метався з кута в кут і грав на виходах, і через Артема Шабанова та Володимира Польового, які виносили м`яча з воріт та з-під ніг Тейшейри та компанії, і через луцьку публіку, яка виявила себе справжнім дванадцятим гравцем.

Приємно, що «Авангард» зібрав на цьому матчі найбільшу наразі в сезоні аудиторію, відтак футболісти «Волині» після гри щиро дякували глядачам за підтримку. На гру приїхали любителі футболу і з навколишніх областей, у 15-му секторі, наприклад, розмістили банери житомиряни. А фанів «Шахтаря» репрезентували на матчі вболівальники з шахтарського Нововолинська. Переповненим був і 17-ий сектор ультрас «хрестоносців» - він традиційно задавав тон і ритм «Авангарду».

Як це повелося з минулого року, ФК «Волинь» запросив на матч поранених на Сході солдат ЗС України, демобілізованих хлопців, дітей переселенців із східних областей, були й вихованці дитячих будинків з Волині та сусідніх областей.

Про те, як відбувалося єднання публіки та футболістів понеділкового вечора на луцькому «Авангарді» більше розповість фотопідбірка від прес-служби ФК «Волинь».



















0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter