Луцький проект «Зміни себе за 8 тижнів»: перші результати

13 Вересня 2017
Учасниці проекту перетворень поділилися першими позитивними змінами та побачили свої результати.

Тиждень правильного харчування та занять спортом минув дивовижно швидко, і от настав довгоочікуваний вівторок – день зважування та замірів об’ємів тіла (або як жартома називають його дівчата – «судний день»).




Чудовою ідеєю виявилося зважуватися саме перед груповим заняттям з фітнесу: хто скинув багато – додатково мотивований, хто мало – мотивований ще більше. Втім, приводи для радощів знайшлися у кожної учасниці. Якщо у когось за перший тиждень зникли лише 1-2 кг, то нагородою стали значні зміни у сантиметрах та об’ємах. Найкращі результати показали дві учасниці: одна схудла майже на 5 кілограмів, інша позбулася 10 зайвих сантиметрів на талії.




Крім того, усього за тиждень абсолютно усі дівчата помітили й інші разючі зміни: покращився сон, додалося енергії та легкості дихання, стало менш жирним волосся, очистилася шкіра.




З «Таблоїдом Волині» учасниці поділилися найяскравішими враженнями про перші 7 днів проекту і розповіли, чому вирішили худнути в групі.

«Починала худнути вдома ще у травні, поставивши мету важити не більше 65 кілограм. Деякого результату вдалося досягнути у домашньому схудненні, але прийшла сюди тому, що хочеться більше, а вдома іноді займатися стає нудно. Тут непросто, але сюди постійно хочеться. Вірю, що в кінці проекту усі будемо «тонкі, звонкі, прозрачні» кожен у своїй ідеальній формі. Враження тижня: відчула ті м’язи, про існування яких навіть не знала», – ділиться Яна.



«Перший тиждень пролетів дуже непомітно. По кілограмах поки небагато, але вдалося зменшитись на 10 сантиметрів у талії, і це вже помічає моє оточення. Вдома займатися не дає велика лінь, тому вирішила прийти в колектив, а разом худнути легше. А ще прийшла за враженнями, емоціями і прагненням показати жінкам, що у 50 років теж можна взяти себе у руки, бо активне життя не закінчується. Враження тижня: бігова доріжка і язик на плечах!», – емоційно розповідає Галина.




«Легше худнути у групі, де всі приблизно такої ж вагової категорії, як і ти. Якщо постійно ходиш на фітнес з худенькими, то з’являються комплекси, а тут кожна з учасниць розуміє твої проблеми. Набрала зайвого після пологів, а в шафі – купу гарного одягу, в який не влізаєш. До правильного харчування долучила усю сім’ю. Враження тижня: стало легше дихати, навіть з легкістю на підборах підняла дитину на третій поверх садочка!», – ділиться Олеся.



Якщо ж раптом у когось закрадеться бажання пропустити заняття у залі чи узагалі зійти зі шляху перетворень, то команда професійних тренерів-мотиваторів у жодному разі не дозволить відмовитися від мрії про красиве здорове тіло! Тим більше, що Віталій та Олена Чирук, Ліана Капітула, Микола Юр'єв своїм прикладом якнайкраще надихають боротися за ідеальні форми.








Нагадаємо, «Зміни себе за 8 тижнів» – уже восьмий поспіль проект, організований тренерами спортивного залу «Спорт лайн» Оленою та Віталієм Чирук, який допомагає учасницям схуднути, зміцнити здоров’я та повірити у себе. До того ж, переможниця проекту, окрім красивого тіла, отримає ще й цікаву подорож від туристичної агенції «Join Tour». А учасницям, які займуть друге та третє місце, подарують сертифікат на 1000 гривень у Центр вивчення іноземних мов «Мандарин».



***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter