Луцькі танцівники зняли запальне відео

13 Грудня 2016
Танцювальна школа «IRON CITY dance school» займається стилем, який називається Breaking (в народі кажуть break dance).
Школі вже близько 15 років, а серед її вихованців дуже багато відомих людей, зокрема: творець вуличного одягу IRON CITY, викладач кращої Пекінської танцювальної академії Андрій Слайковський, співак та чудовий танцівник Діма Монатік, переможець багатьох батлів в Україні та у Європі, керівник танцювальної студії «Stylez» Андрій Онопрієнко, переможці численних міжнародних батлів Олександр Філін , Богдан Свінціцький, Тарас Шостак, Михайло Квитков, Андрій Мерецький та багато інших.

Нещодавно молоді та яскраві танцівники зняли запальне відео, аби заохотити якомога більше людей виражати себе у танці.

«Це відео ми зняли з метою поділитися із людьми своєю творчістю. адже не всі знають, що у Луцьку є break dance, часто починають забувати про мистецтво, про танець! Модними стали скандали, провокації, ненависть, бійки, а Breaking – це танцювальний стиль, який демонструє усього тебе. Завжди кажу, як людина танцює, така вона і в житті. Коли танцюєш, то проявляється характер, прагнення, сила, воля. Саме тому хочемо залучити до танцю якомога більше людей», – ділиться тренер школи та один із танцівників на відео Андрій Хомич.

Хлопці розповідають, що просто загорілися бажанням зняти відео, тому намагалися підійти до цього з творчого боку. Бо просто танцювати насправді може кожен.

В цьому відео знімалися одні з кращих учнів «IRON CITY dance school», молода та перспективна команда Castle Team: Хомич Андрій (Bboy Robert), Тарас Ткачук (Bboy Shulz), Стас Каленюшко (Bboy Versal), Максим Борсук (Bboy Chechen) та Антон Михальчук (Bboy Lil Shrank).

Локацією для танцювального перформансу обрали дуже колоритний зал у клубі «Сучасник», усі графіті в якому творили власноруч. До того ж, це найперший зал, де тренувалися «IRON CITY» та інші.

Зйомкою відео займався Станіслав Будь, відеограф, безмежно занурений у свою справу.

«Це наше перше відео на достойному рівні, тому воно не ідеальне , як і все в цьому світі. Будемо старатися вдосконалюватися і радувати все кращими роботами!», – обіцяє дружня команда.


***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].


0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter