«Карпати» виграли західноукраїнське дербі у «Волині»

13 Березня 2017
Текст: Анна МОРАРЬ

Цієї суботи львівські «Карпати» приймали вдома луцьку «Волинь». Справжнє галицько-волинське дербі стало вже 33 зустріччю двох команд із Західної України.

Усі ці протистояння відзначались особливою конкуренцією й боротьбою між командами. Попередній матч між «Волинню» та «Карпатами» відбувся 2 жовтня 2016 року і закінчився нічиєю.



За словами старшого тренера «Волині» Володимира Дикого, команда у першому таймі була не дуже смілива, але 3 жовті карти за перші 45 хвилин зустрічі говорять про те, що хлопці все ж таки активно боролись й були рішуче налаштовані на гру. Ймовірно, на це вплинуло також те, що до команди приєднався капітан – Анатолій Діденко. Тренер відзначив величезну самовіддачу хлопців, хоч й моменти біля воріт суперника були нереалізовані через деякі помилки.

А ось «Карпатам» вдалось відкрити рахунок уже на 18 хвилині. Дебютний гол забив Олександр Гладкий, перервавши свою «суху» серію, яка тривала понад 500 хвилин! Ксьонз відкидав у центр, а Олександр підібрав м’яч та забив уже в пусті ворота.




У другому таймі футболісти «Волині» додали ще швидкості і створили багато моментів у штрафному майданчику господарів. Але на 53 хвилині Логінов втратив м’яч, Гладкий швидко підібрав його та віддав на Худоб’яка – 2:0. Цей гол можна відверто назвати помилкою «Волині» в обороні, проте інтрига матчу на цьому не зникла, луцька команда не збиралась здаватись. Дудік після передачі Сергія Петрова забив прямо у дальній кут.

Західноукраїнське дербі у Львові завершилось з рахунком 2:1 на користь господарів матчу. Таким чином «Карпати» піднялись на 10 місце у турнірній таблиці чемпіонату, залишивши зону вильоту, а «Волинь» повернулась додому з поразкою. Програшна серія луцької футбольної команди тепер складає десять матчів. Востаннє лучани перемагали у жовтні минулого року, в матчі з «Дніпром».






***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter