Як відбувалась церемонія «Спортивне сузір’я» в «Адреналін Сіті». ФОТО

20 Грудня 2018

В «Адреналін Сіті» відбулась церемонія нагородження найкращих у сфері масового спорту та фізичної культури волинян, а також найкращих спортсменів з інвалідністю та тренерів «Інваспорту».

«Спортивне сузір’я – 2018», яке відбулось 20 грудня, організували Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Волинським регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт»

У заході взяли участь працівники місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також переможці та призери обласних та Всеукраїнських заходів та огляд конкурсів.

Гостей церемонії привітали директор обласного центру «Спорт для всіх» Володимир Новосад та в.о. кернівника «Інваспорту» Віктор Галан-Влащук. З культурною програмою на сцені виступили студенти Луцьких академії та коледжу рекреаційних технологій і права.

Нагородження переможців проходило у номінаціях за підсумками проведення:

►Обласних спортивно-масові заходів у зимовий період «Спортивна зима» серед дошкільних навчальних закладів та місцевих центрів:

• Луцький ДНЗ №22 «Радість»
• КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

►Обласного огляду-конкурсу «Рух заради здоров’я» на краще проведення ранкової гімнастики серед дошкільних навчальних закладів та гімнастики у загальноосвітніх навчальних закладах області з нагоди Всесвітнього дня здоров’я:

• Грудківський ДНЗ «Сонечко» відділу освіти Камінь-Каширської РДА;
• Нововолинська школа №1 - колегіум.

►Всеукраїнського місячнику «Спорт для всіх – спільна турбота» з облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання та відпочинку:

• І місце – Камінь-Каширський район;
• ІІ місце – м. Володимир-Волинський, м. Нововолинськ;
• ІІІ місце – Шацький район.

►Проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів в місцях відпочинку населення за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо» – дитячо-оздоровчий табір «Світанок», село Дачне Ківерцівського району, «Школа плавання» – дитячо-оздоровчий табір «сонячний», село Гаразджа Луцького району.

►Обласного конкурсу серед працівників засобів масової інформації на краще висвітлення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів у номінаціях:

«Найкращий репортаж» – філія ПАТ «НСТУ» «Волинська регіональна дирекція»;
«Найкраще висвітлення в електронних виданнях» – «Волинь».

►Обласного огляду-конкурсу місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за місцем проживання та відпочинку населення:

• І місце – КЗ «Луцький міський центр ФЗН «Спорт для всіх» Луцької міської ради»;
• ІІ місце – Володимир-Волинський міський центр ФЗН «Спорт для всіх»;
• ІІІ місце – Нововолинський міський центр ФЗН «Спорт для всіх».

Номінантів нагородили грамотами, кубками, статуетками, спортивним інвентарем, пам’ятним призами від Всеукраїнського і Волинського центрів ФЗН «Спорт для всіх» та спонсорів.

На закінчення Володимир Новосад подякував усім за клопітку працю і старання задля популяризації фізичної культури та масового спорту, здорового способу життя серед усіх вікових груп та верств населення.

Після завершення свята працівники Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» провели соціальну кампанію «Не лінуйся! Рухайся!».














2
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter