Екс-депутат завоював «бронзу» на Чемпіонаті світу з самбо

23 Жовтня 2017
Екс-депутат Луцької міської ради Олег Чернецький здобув «бронзу» на Чемпіонаті світу з самбо серед ветеранів.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Змагання проходили в Салоніках, Греція. Змагався депутат у ваговій категорії до 100 кілограмів та віковій від 50 до 54 років.

"Як і в спорті, так і в політиці важливо постійно працювати над собою. В моєму житті була прикрість, коли довелося на певний час полишити заняття спортом. Дуже важливо знайти в собі сили здолати всі перепони і повернутися, що мені й вдалося зробити. Ніколи не слід опускати руки і як би складно не було, все обов’язково вийде. Головне – вірити в те, що робиш. Кожне своє досягнення я присвячую Україні, честь прапора якої захищаю на змаганнях та своїм однодумцям. І ця нагорода – не виняток", - написав чоловік.

Нагадаємо, Олег Чернецький у 1984 р. вступив до Волинського державного педагогічного інституту імені Лесі Українки на факультет фізичного виховання, який успішно закінчив у 1990 році. У 1988 р. отримав звання майстра спорту із самбо, а через рік у чемпіонаті СРСР зайняв перше місце та здобув звання майстра спорту по боротьбі дзюдо. З 1990 по 1992 рр. працював тренером по боротьбі дзюдо в Луцькій ДЮСШ.







Довідково: у жовтні 2010 року Олег Чернецький був обраний депутатом Луцької міської ради за списком ВО «Свобода». У 2014 р. на виборах до Київської міської ради пройшов за списками ВО «Свобода». Тому він відкликав свій мандат з депутатського корпусу Луцької міської ради.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter