Чоловіки у панчохах – здоровіші й мужніші

13 Лютого 2018

Загальновідомо, що чоловіки порівняно з жінками мають меншу тривалість життя. Даються взнаки і фізично важча робота, і небезпечні види діяльності – як от військова чи інша спеціальна служба, й екстремальні хобі (полювання, альпінізм та подібні). Але не в останню чергу сильна половина людства й сама сприяє цьому – не турбуючись про власне здоров’я, відтягуючи до останнього візити до лікарів, ігноруючи прості, але дієві способи запобігання проблемам.

Між тим, салон «Меді» пропонує великий вибір сучасних високотехнологічних виробів саме для чоловіків. У більшості назва «Ортопедичний салон» стійко асоціюється з хворобами і медичною технікою на кшталт костурів та ходунців для немічних. Натомість мав би (і цілком може) асоціюватися зі здоров’ям – спортом, рухом, подорожами, комфортом та енергійністю.

Так, у тривалій мандрівці значно зростає ризик тромбозу. Ноги зігнуті в колінах, людина тривалий час сидить на місці. У літаку, окрім цього, атмосферний тиск нижчий, а вологість повітря – вища, ніж зазвичай. Це спричинює уповільнення кровотоку і сприяє утворенню кров’яних згустків – тромбів.



Лікарі радять чоловікам звертати увагу на перші тривожні ознаки: біль, відчуття «розпирання», набряк над кісточками, синюшний відтінок шкіри, відчуття холоду чи оніміння в ногах. Кров повинна вільно просуватися по судинах і переносити поживні речовини до тканин. Нераціональне харчування, зловживання спиртними напоями пришвидшують зміни в кровоносних судинах. Особливо страждають чоловіки, що ведуть малорухливий спосіб життя, мають супутні серцеві захворювання або страждають від цукрового діабету. Як і до будь-якої проблеми, тут варто підходити комплексно. Почати з візиту до лікаря і підбору за його порадою компресійного трикотажу – за розміром, класом компресії, призначенням. Завдяки унікальній технології компресійні гольфи та панчохи зводять практично до нуля ризик тромбозу й надійно запобігають набрякам.

Багато чоловіків займаються спортом, зазнають фізичних навантажень на роботі та в побуті. Їм у нагоді стануть різноманітні корсети та бандажі - забезпечать комфортність рухів, убережуть від перевантажень і травм, підвищать ефективність та безпечність тренувань. Спеціальний спортивний трикотаж, до речі, теж має компресійну дію. І якщо його не соромляться носити професійні спортсмени - то чим ви гірші? Адже здоров’я – це найдорожче. Тож краще усвідомити це, поки воно є, – і зберегти на довгі роки.



Салон «Меді», м.Луцьк, вул.Генерала Шухевича, 4
Сайт
Контактні телефони: 0679497579, 0679448962

12
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter