Бабатунде присвятив гол вагітній дівчині

18 Травня 2015
Нігерійський півзахисник Майкл Бабатунде після гри з ужгородською «Говерлою» розповів про вагітність своєї дівчини. За словами футболіста, пара вже зовсім скоро чекає на поповнення, щоправда дізнаватись стать дитини не поспішають.

У матчі проти ужгородської «Говерли» нігерійський півзахисник Майкл Бабатунде забив другий гол, вправно перехопивши пас Редвана Мемешева. Після гри футболіст прокоментував свою емоційну реакцію на на подвоєння рахунку, пише прес-служба ФК «Волинь».

«Моя дівчина вагітна, ми скоро чекаємо на поповнення, тому цей гол для неї і майбутньої дитини. Хто це буде – син чи донька – ми ще не знаємо», – каже футболіст.



Також Бабатунде прокоментува гру хрестоносців. «Я дуже радий, що вдалося стільки забити моїй команді і відзначитися мені особисто. Я нервував від того, що в останніх матчах ніяк не вдавалося відзначитися. Мав моменти і в грі проти «Шахтаря», і в Харкові. Сердився на себе і від того ще гірше виходило. Забив – радію, але тепер шкодую, що це тільки перший гол у чемпіонаті. Міг би більше допомогти партнерам. Дякую Мемешеву, адже він фактично все зробив для мене у тому моменті», – розповів півзахисник.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter