Анатолій Тимощук може продовжити свою кар’єру в Нью-Йорку

15 Квітня 2015
Анатолій Тимощук влітку покине пітерський «Зеніт», а відтак перед футболістом постане новий кар'єрний вибір.

36-річний напівзахисник «Зеніта» і збірної України вирішив все таки продовжити свою кар’єру після завершення контракту із петербурзьким клубом (30 червня 2015 року), - про це повідомляють «Известия».

Футболісту вже пропонували грати в ОАЕ та Саудівській Аравії, проте Тимощук вирішив спробувати свої сили у вищій лізі футболу США. Титулованим хавбеком зацікавився клуб «Ньою-Йорк Сіті», який був створений нещодавно та провів свій перший офіційний матч у березні 2015 року.

«Нью-Йорк Сіті» - спільне дітище Арабських Еміратів, власників «Манчестер Сіті» і господарів найпопулярнішої бейсбольної команди США «Нью-Йорк Янкіз». Останні заявили, що хочуть створити суперклуб.

У складі клуба із Нью-Йорка вже виступає чемпіон Європи та чемпіон світу іспанець Давід Вілья. Влітку до команди приєднається англійський напівзахисник Френк Лемпард. Окрім підписаного контракту з Лепардом, «Нью-Йорк Сіті» замахнулись отримати ще чимало іменитих футболістів з Європи. Тимощук може перейти в клуб на правах вільного агента, тобто дістатись «Сіті» задарма.

Окрім «Ньою-Йорк Сіті», Тимощуку готовий зробити пропозицію ще один відомий клуб із МЛС. Таким чином, влітку у волинського напівзахисника буде широкий вибір роботодавців. Варіант, при якому капітан збірної України залишиться у петербурзському клубі не розглядається взагалі.
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter