6 причин відвідати спортивний фестиваль у Луцьку

03 Вересня 2018

З нагоди дня фізичної культури та спорту в обласному центрі Волині відбудеться фестиваль «Світ спорту відкритий для всіх». Захід проведуть на базі культурно-розважального центру «Адреналін Сіті» 9 вересня з метою пропаганди та популяризації здорового способу життя, залучення дітей та молоді до занять спортом.

«Таблоїд Волині» зібрав 6 причин, чому варто побувати на святі спорту та здоров’я у Луцьку.

1. Обрати свій ідеальний вид спорту

Під час фестивалю лучани матимуть унікальну нагоду в одному місці познайомитися з представниками найрізноманітніших видів спорту . В рамках заходу відбудеться «Ярмарок спорту», на якому будуть представлені всі спортивні секції, школи та клуби міста, де діти та їхні батьки зможуть ознайомитися з різними видами спорту, дізнатися про їх переваги та обрати ідеальний вид спорту для себе.

2. Знайомство із тренерами

Гості фестивалю матимуть унікальну можливість особисто познайомитися з тренерами, взяти у руки інвентар та спорядження з виду спорту, приміряти екіпірування, дізнатися розклади тренувань та цінову політику, ознайомитися із спортивними здобутками та перспективами спортивних шкіл, секцій та клубів.

3. Спортивний шопінг

Свої товари також представлять спортивні магазини ­– інвентар, спорядження, екіпірування та багато інших спортивних аксесуарів для активних занять спортом.

4. Виступи спортсменів

Фестиваль спорту порадує яскравими показовими виступами юних спортсменів з різних видів спорту, а також різноманітними конкурсами на спортивну тематику.

5. Знижки та акції

У день фестивалю всі відвідувачі отримають вигідні знижки на послуги КРЦ «Адреналін Сіті».

6. Вихідний з користю

А ще це просто чудова нагода зібратися всією сім’єю у розважальному центрі, на кілька годин забути про метушню й проблеми та провести ідеальний вихідний із користю для здоров’я та майбутнього.


0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter