2017 – рік соціальних ініціатив у ТРЦ «ПортCity»

14 Лютого 2017
ТРЦ «ПортCity» розпочинає 2017 рік під гаслом «Рік Соціальних Ініціатив».

Першим заходом, із 24 запланованих, стала ініціатива «Мирне небо» організована спільно з волонтерським рухом «Меценати для солдата». 12 лютого в рамках події «Мирне небо» було організовано дозвілля для членів родин загиблих військових, із понад 10 регіонів Волині.

5-ти годинна розважальна програма включала в себе: катання на роликах та бампер-карах у «Generator City», перегляд фільмів в кінотеатрі «Premier City», розваги для найменших в ДРЦ «Figli Migli». І наостанок, діти з мамами пограли у боулінг, поспівали в караоке та смачно пообідали у боулінг клубі «Strike City».

Приємно зазначити, що не залишились осторонь благодійної акції ї партнери ТРЦ: «Brow Bar», «On Cloud», «Експрес Манікюр» та «VitaPro», які люб’язно надали подарункові сертифікати на косметичні процедури для усіх мам.



ТРЦ ПортCity запрошує усіх охочих долучатись до програми соціальних ініціатив та бути не байдужими до людей, які потребують допомоги та підтримки. Якщо ви готові допомагати разом з нами звертайтесь: (0332) 78 78 31 або [email protected].


0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter